Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum

Legújabb szám
·Le a cipőkkel! Elkészült!
·Aranysakál és róka “létük” csúcspontján
·Németh István nyomdokain
·Megújul a szőlőhegyi kápolna
·Önkormányzati hírek
·Huszonöt éve, 1996-ban alakult meg a sakkszakkör
·Hírek a Települési Értéktár tájáról
·Az újrakezdés sokszor a legjobb döntés az életben
·Annus néni 95 éves
·Sakkhírek
·Nyári táborok az általános iskolában - Hasznos ismeretek
·Kalandozó tábor – két turnusban
·Német nyelvi tábor
·Léna virágoskertje és ami mögötte van…
·Egy fiatal fotós Kéthely értékeinek nyomában

Léna virágoskertje és ami mögötte van…

Kutiné Vizvári Viktória vagyok, a Léna virágoskertje virágüzlet üzletvezetője. Középiskolás koromban ismerkedtem meg Kuti Gáborral, akivel 2011. augusztus 27-én össze is házasodtunk, így kerültem el szülőfalumból, Háromfáról Kéthelyre. Ezt a váltást máig megmosolyogják azok, akik nem ismerik a két települést. Kezdetben férjem családjának kertészetében dolgoztam, de időközben sorban megszülettek a gyermekeink is: Levente, Fanni és Zalán. Így a gyermekgondozási időszak alatt volt időm megálmodni a virágüzletemet.

Három évvel ezelőtt jött a gondolat, hogy a gyermeknevelés mellett különböző asztaldíszeket, sírdíszeket és kopogtatókat készítenék. A piaci értékesítések során úgy tapasztaltam, hogy tetszik a vásárlóknak, amiket készítek, ebből következett, hogy elkezdtem mindenszentekre is különböző görög koszorúk, díszek előállítását. Időközben eldöntöttem, hogy magasabb szintre szeretném emelni a tudásomat, így hát nem is halogattam sokáig a dolgot, jelentkeztem és el is végeztem az OKJ-s virágkötő és virágkereskedő tanfolyamot. A gyakorlati tapasztalatok megszerzése mellett elkezdtük tervezni a férjemmel az akkor még jövőbeli üzlet nevét, helyét, stílusát.

A névválasztás során úgy gondoltuk, hogy nem egy hétköznapi üzletnevet szeretnénk választani, hanem valami sokkal személyesebbet, egy olyat, ami harmóniában van az üzlet stílusával és a mi érzelemvilágunkkal is. Bizonyára sokan tudják a községben, hogy 2015-ben sajnálatos módon egy kisbabát elvesztettünk. Nagyon nehéz és szomorú időszak volt az a családunk számára, mára azonban elmélyült, átalakult érzésekkel gondolunk az elvesztett kislányunkra, Lénára. Ő is a családunk történetének része, sosem próbáltuk Őt elfelejteni, nem is gondolkodtunk sokat, mindketten tudtuk, hogy az emlékét őrizve, róla fogjuk elnevezni a virágüzletünket. Amikor Lénára gondoltunk, mint egy angyalkára a csodálatos virágok között, tudtuk, hogy az ő virágoskertjét valósítjuk meg. Emléke ma már elsősorban nem szomorúságot és tragédiát jelent számunkra, hanem erőt a nehézségek leküzdésére.

Ez a gondolatvilág egészül ki a virágüzletben az alapvetően fehér, letisztult, enyhén vintage stílusra emlékeztető motívumokkal. Célunk az volt, hogy egy olyan üzletet alkossunk, ami minden szinten egyedi, minőségi és élettel teli. Üzletünkben megtalálhatóak a különböző asztaldíszek, kopogtatók, sírdíszek, kertészkedéshez szükséges alapvető anyagok és természetesen készítek élővirágokból csokrokat, virágboxokat és kegyeleti kötészeti alkotásokat is. Mindemellett vállalok esküvői dekorálást is hasonlóan igényes szemléletben.

Nézzenek körül Léna virágoskertjében, ha erre járnak!

Kutiné Vizvári Viktória
(2021. II.szám Ősz)
Nyomtathat verzi


Néhány régi cikk
·Polgármesteri beszámoló az elmúlt 5 évről
(2019. III.szám Ősz)
·Elkezdődött a tanév
(2017. III.szám Ősz)
·Szita Kitti versei
(2016. IV.szám Tél)
·Országos érmek kéthelyi általános iskolások nyakában
(2015. II.szám Nyár)
·Kéthely Község Önkormányzatának 2013. I. félévi gazdálkodásáról
(2013. III.szám Ősz)
·Az elsősök és a Télapó
(2010. IV.szám Tél)
·„Bezzeg az én időmben”
(2009. IV.szám Tél)
·Pályázati felhívás - Általános igazgatási ügyintéző
(2008. III.szám Ősz)
·Bemutatkoztak a művészeti iskolás tanulóink
(2006. II.szám Nyár)
·Petőfi Sándor Művelődési Ház programja
(2005. I.szám Tavasz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.03 msodperc