Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Vízkereszttől - húshagyókeddig
·2021. március 15.
·A leendő elsős kéthelyi tanítók levele
·Reményekkel telve kezdtük az új évet
·Helyi értékeink gyűjteménye, a Kéthelyi Települési Értéktár 2020/2021
·100 éves Kéthely Hamvad nevű falurésze
·Home office
·Betekintés a Szociális Szolgáltató Központ hétköznapjaiba
·Távoktatás egyetemista szemmel
·Középiskolás vélemények a tantermen kívüli, digitális oktatásról
·Kéthely és Balatonmáriafürdő települések közötti kerékpárút fejlesztése
·Sikeresen pályáztak a kéthelyi polgárőrök
·1%
·Gyászhír

Bemutatkozik a Yin-Yang Életmódközpont

Mácsai Katalin, a Yin-Yang Életmódközpont tulajdonosa 2020 augusztusában indította el vállalkozását falunkban.

- Miért Kéthelyen? - kérdeztem Katit.

- Megtetszett a falu fekvése, a sok programlehetőség, ami egész évben várja az itt lakókat, ide látogatókat. Az épület és az azt körülvevő zöld terület lehetőséget ad a tevékenység kialakítására. A fő úton van, könnyen megtalálható (a volt Sellő étterem). Az ”előkert” biztosítja a zaj minimálisra csökkentését. Az autópályáról megközelíthető.
Régóta gondolkoztam azon, hogy hagyományos gyógyítási módszerekből álló komplex szolgáltatást hozzak létre egy épületben. Tanultam talp reflexológiát, kristály gyógyászatot, Reiki mester lettem, az energiával gyógyítás más területeire is elkalandoztam. Többfajta testmasszást is elsajátítottam. Fülakupunktúrát is tanultam. Masszírozások több fajtájával kezdtem tevékenységemet. Köpölyözéssel bővítettem, majd a népi pióca terápiás kezelések megismerése volt a következő.
Különböző ásványokból - más-más ásványnak eltérő gyógyító hatása van - karkötőket készítek.
A biorezonanciás egészségügyi állapot felmérést 8D NLS Diagnosztikai és Terápiás készülékkel végzem. Rejtett betegségeket, étel intoleranciát, allergiákat mutat ki. A mérés végén papírra nyomtatott tájékoztatót kap az érdeklődő.
Sószoba kialakítása a következő nagy feladat az épületben, ami parajdi és himalája sókból épül sóhomokozóval, szín és fény terápiával is ellátott. Itt az immunrendszert erősítve, a színek erejével és fényével relaxálhatnak, lazíthatnak.
Tervezem egy kis bolt kialakítását, ahol különböző gyógyteákat, étrend kiegészítőket, gyógyhatású krémeket, ásványokat, ásványból készült ajándékokat, füstölőket lehet vásárolni. Az üzlet nyitva tartása határozott, nem függ a kezelések időbeosztásától.
2021 januárjától pszichotronika, lélekgyógyászat területén is megkezdődik a gyógyítás. Infraszauna is kialakításra kerül majd, csobbanóval.
Terveim között szerepel, hogy rajz pályázatot hirdetek az általános iskola alsó és felső tagozatos tanulói számára. A pályázat címe: Egészséges életmód. Részleteket Facebook-oldalamon lehet olvasni.
A helyi lakosságot és a környéken élőket plakátokkal és szórólapokon is tájékoztatom, mivel nem mindenkinek áll rendelkezésére internet. Aki betér hozzánk, mindenkire vár egy mosoly és egy-két kedves szó.
Keressenek bátran, ha bármifajta mozgásszervi, lelki problémával küzdenek! Legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni és a kibillent egyensúlyt helyreállítani a segítséget kérővel közösen.

Rákóczi Mária, Mácsai Katalin
(2020. III.szám Ősz)
Nyomtathat verzi


Néhány régi cikk
·Két keréken Horvátországba
(2019. II.szám Nyár)
·Kéthely SE hírei
(2018. II.szám Nyár)
·Szita Kitti versei
(2016. IV.szám Tél)
·Gonda Marina
(2015. III.szám Ősz)
·Köszönet a fotókért…
(2012. IV.szám Tél)
·Könyvbemutató, író-olvasó találkozó a községi könyvtárban
(2011. II.szám Nyár)
·Boszibál képek
(2010. I.szám Tavasz)
·Pályázati felhívás - Műszaki ügyintéző
(2008. III.szám Ősz)
·Boszorkánybál a művelődési házban
(2006. I.szám Tavasz)
·Megemlékezés az iskolában
(2005. III.szám Ősz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.05 msodperc