Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum

Legújabb szám
·Le a cipőkkel! Elkészült!
·Aranysakál és róka “létük” csúcspontján
·Németh István nyomdokain
·Megújul a szőlőhegyi kápolna
·Önkormányzati hírek
·Huszonöt éve, 1996-ban alakult meg a sakkszakkör
·Hírek a Települési Értéktár tájáról
·Az újrakezdés sokszor a legjobb döntés az életben
·Annus néni 95 éves
·Sakkhírek
·Nyári táborok az általános iskolában - Hasznos ismeretek
·Kalandozó tábor – két turnusban
·Német nyelvi tábor
·Léna virágoskertje és ami mögötte van…
·Egy fiatal fotós Kéthely értékeinek nyomában

Bemutatkozik a Yin-Yang Életmódközpont

Mácsai Katalin, a Yin-Yang Életmódközpont tulajdonosa 2020 augusztusában indította el vállalkozását falunkban.

- Miért Kéthelyen? - kérdeztem Katit.

- Megtetszett a falu fekvése, a sok programlehetőség, ami egész évben várja az itt lakókat, ide látogatókat. Az épület és az azt körülvevő zöld terület lehetőséget ad a tevékenység kialakítására. A fő úton van, könnyen megtalálható (a volt Sellő étterem). Az ”előkert” biztosítja a zaj minimálisra csökkentését. Az autópályáról megközelíthető.
Régóta gondolkoztam azon, hogy hagyományos gyógyítási módszerekből álló komplex szolgáltatást hozzak létre egy épületben. Tanultam talp reflexológiát, kristály gyógyászatot, Reiki mester lettem, az energiával gyógyítás más területeire is elkalandoztam. Többfajta testmasszást is elsajátítottam. Fülakupunktúrát is tanultam. Masszírozások több fajtájával kezdtem tevékenységemet. Köpölyözéssel bővítettem, majd a népi pióca terápiás kezelések megismerése volt a következő.
Különböző ásványokból - más-más ásványnak eltérő gyógyító hatása van - karkötőket készítek.
A biorezonanciás egészségügyi állapot felmérést 8D NLS Diagnosztikai és Terápiás készülékkel végzem. Rejtett betegségeket, étel intoleranciát, allergiákat mutat ki. A mérés végén papírra nyomtatott tájékoztatót kap az érdeklődő.
Sószoba kialakítása a következő nagy feladat az épületben, ami parajdi és himalája sókból épül sóhomokozóval, szín és fény terápiával is ellátott. Itt az immunrendszert erősítve, a színek erejével és fényével relaxálhatnak, lazíthatnak.
Tervezem egy kis bolt kialakítását, ahol különböző gyógyteákat, étrend kiegészítőket, gyógyhatású krémeket, ásványokat, ásványból készült ajándékokat, füstölőket lehet vásárolni. Az üzlet nyitva tartása határozott, nem függ a kezelések időbeosztásától.
2021 januárjától pszichotronika, lélekgyógyászat területén is megkezdődik a gyógyítás. Infraszauna is kialakításra kerül majd, csobbanóval.
Terveim között szerepel, hogy rajz pályázatot hirdetek az általános iskola alsó és felső tagozatos tanulói számára. A pályázat címe: Egészséges életmód. Részleteket Facebook-oldalamon lehet olvasni.
A helyi lakosságot és a környéken élőket plakátokkal és szórólapokon is tájékoztatom, mivel nem mindenkinek áll rendelkezésére internet. Aki betér hozzánk, mindenkire vár egy mosoly és egy-két kedves szó.
Keressenek bátran, ha bármifajta mozgásszervi, lelki problémával küzdenek! Legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni és a kibillent egyensúlyt helyreállítani a segítséget kérővel közösen.

Rákóczi Mária, Mácsai Katalin
(2020. III.szám Ősz)
Nyomtathat verzi


Néhány régi cikk
·Előadás az úri hímzésről
(2019. IV.szám Tél)
·Falunap
(2019. II.szám Nyár)
·Művészeti bemutató az iskolában
(2017. II.szám Nyár)
·In memoriam ...
(2014. IV.szám Tél)
·A 2012. év eredményei
(2012. IV.szám Tél)
·A Művelődési ház hírei
(2011. I.szám Tavasz)
·Dr. Magyar Lívia képviselőjelölt bemutatkozása
(2010. III.szám Ősz)
·Új kihívás…
(2007. III.szám Ősz)
·Országos kompetenciamérés
(2007. II.szám Nyár)
·Karácsonyi játszóház
(2004. IV.szám Tél)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.08 msodperc