Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Szüreti felvonulás, bál, borkorcsolyasütő verseny
·Alexandriai Katalin nyomdokain
·Energiahatékonysági pályázatot nyert egy kéthelyi óvónő
·A Kőkecskétől a vadgesztenyefákig
·Újabb támogatással gazdagodtak a polgárőrök
·Alakuló ülés
·Kéthelyi sorsok
·90 éves a Kéthelyi Sportegyesület
·Bálozott az Asszonykórus
·Kitüntettek
·Csoportos gyógytorna a faluban
·Sport- és egészségnap
·Előadás az úri hímzésről
·Futás a gyermekekért
·Sakk
·Karácsonyi képek

90 éves a Kéthelyi Sportegyesület

A Kéthely Sportegyesület Labdarúgó szakosztálya 2019. november 16-án ünnepelte alapításának 90 éves évfordulóját. Az évforduló alkalmából a községben élő egykori és jelenleg is aktív labdarúgók, illetve sportvezetők részvételével tartottak megemlékezést.

90 év nagy idő. Ennyi ideje már annak, hogy a Kéthelyi Sportegyesület részese községünknek és formálja közösségünket is. Számos régi kéthelyi sportoló fogadta el a személyre szóló meghívást. Rég nem látott csapattársak, régi jó barátok, egykori és mai vezetők, sportolók találkoztak az évforduló alkalmából. A kerek évfordulók lehetőséget adnak arra, hogy visszatekintsünk egy kicsit, emlékezzünk a múltra, emlékezzünk azokra, akik már nem lehetnek közöttünk.
Az ünnepség kezdetén koszorút helyeztünk el a 2008-ban felállított emlékműnél. Fejet hajtottunk az elhunyt kéthelyi sportolók és vezetőik előtt. Köszönjük elődeinknek, hogy példát mutattak és nehéz időkben is megőrizték a Sportegyesületet.
Egyesületünk amatőr státusszal bír, de az évek folyamán felépítettünk egy olyan egyesületet, amely sikeresen alkalmazkodik egy magasabb osztály követelményrendszeréhez. Kialakítottunk egy jó közösséget, melyben megtanítjuk, megtanítottuk fiataljaink számára, hogyan kell egy közösségbe beilleszkedni, aktív részese lenni, sikereket elérni, kudarcokat elviselni, küzdeni a saját sikereikért, csapattársaikért, egészségesen élni és a társadalom hasznos tagjává válni.
Az ünnepségen részt vett Nemes Nándor, az MLSZ Somogy Megyei Igazgatóságának igazgatója, aki különdíjat adott át Fekete Lászlónak a Kéthelyi Sportegyesületben végzett kiemelkedő munkájáért. Az ünnep alkalmából Kovács József, a Sportegyesület legidősebb volt elnöke köszönetet mondott a meghívásért és a megemlékezésért. Szívből gratulált és további sikereket kívánt az egyesületnek. A sportegyesület nevében külön emlékplakettet és ajándékcsomagot adtunk át Fekete Lászlónak, aki a nyár folyamán visszavonult az aktív labdarúgástól. Laci egész pályafutása során példát mutatott a fiataloknak sport iránti alázatból, küzdeni tudásból, szorgalomból.

A délután folyamán sok sztorit hallhattunk meccsekről, gólokról, régi és legendás játékosokról. Szinte beleszédült az ember, aki csak csatlakozott hozzájuk.

Szeretném megköszönni Kéthely Község Önkormányzata Képviselő-testületének az anyagi támogatást, segítséget, amit az elmúlt években kaptunk. Bízván a további sikeres együttműködésben, a jövő építésében.
Külön köszönöm az edzőknek, sportolóknak, segítőiknek, szülőknek, nagyszülőknek, szponzoroknak, támogatóinknak, mindenkinek, akik segítették és segítik az egyesület munkáját, akik tettek és ma is tesznek Kéthely község sportjáért!

A labdarúgó sportegyesület 90 éves jubileumi rendezvényének megvalósulásáért köszönetemet fejezem ki támogatóinknak, akik segítségükkel hozzájárultak a nap sikeréhez: Kéthely Község Önkormányzata, Kottán Cukrászda, Luky Market, Harmath Pincészet, Kukorica Csárda.

Nikula András
Kéthely SE elnöke
(2019. IV.szám Tél)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Újabb értékekkel gazdagodott a települési értéktár
(2018. III.szám Ősz)
·A Kéthelyi Általános Iskola Szülői Szervezetének munkájáról
(2017. II.szám Nyár)
·Kéthelyi Ifjúsági Klub
(2016. I-II.szám Nyár)
·Nikula András Csaba
(2014. III.szám Ősz)
·Évfordulóink 2012-ben. I. rész.
(2012. I.szám Tavasz)
·Peti Gréta képviselőjelölt bemutatkozása
(2010. III.szám Ősz)
·Feladatok, nevelési elvek az óvodában
(2009. III.szám Ősz)
·Tanévet zárt a művészeti iskola
(2008. II.szám Nyár)
·További változások az egészségügyben
(2007. I.szám Tavasz)
·60 évvel ezelőtt történt
(2004. II.szám Nyár)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.05 msodperc