Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Szüreti felvonulás, bál, borkorcsolyasütő verseny
·Alexandriai Katalin nyomdokain
·Energiahatékonysági pályázatot nyert egy kéthelyi óvónő
·A Kőkecskétől a vadgesztenyefákig
·Újabb támogatással gazdagodtak a polgárőrök
·Alakuló ülés
·Kéthelyi sorsok
·90 éves a Kéthelyi Sportegyesület
·Bálozott az Asszonykórus
·Kitüntettek
·Csoportos gyógytorna a faluban
·Sport- és egészségnap
·Előadás az úri hímzésről
·Futás a gyermekekért
·Sakk
·Karácsonyi képek

Szűcs Judit Magdolna

Szűcs Judit Magdolna

Tisztelt Kéthelyiek!

1984 óta dolgozom a kéthelyi óvodában, mint óvodapedagógus. Pedagógiai munkámat az elfogadás, tisztelet, szeretet és a bizalom elvére építem. Hálás vagyok a sorsnak, szüleimnek, hogy erre a pályára kerültem. 2002-ben óvodai szakértői szakvizsgát szereztem, 2003-tól óvodavezetőként dolgozom. 2009-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen közoktatás-vezetőként végeztem, ugyanitt 2018-ban köznevelési mestervezetőként diplomáztam. 2014-ben mesterpedagógusi minősítést tettem, azóta az Oktatási Hivatal megbízásából szakértői és tanfelügyelői feladatokat is ellátok. A folyamatos szakmai fejlődést, megújulást nemcsak magamra nézve tartom fontosnak, kollégáimat is erre ösztönzöm, ebben segítem. Munkám mellett a falu közösségének életében is aktívan részt veszek, hiszek a jó csapat erejében. Hiszem, hogy nevelni csak példamutatással lehet, irányítani empátiával, segítőkészséggel, de bizonyos döntések csak racionális gondolkodással hozhatók meg. Mint Kéthelyen élő és dolgozó ember célom, a magyar kultúra értékeinek megismertetése, a nemzeti értékek megőrzése az elkövetkező generációk számára. Ezen belül Kéthely kulturális értékeinek, hagyományainak ápolása, környezettudatos életszemlélet alakítása, a falunkban élő emberek életének segítése. Mint intézményvezető mindig fontosnak tartottam a faluvezetéssel történő együttműködést, lehetőségeim szerint ezután is támogatni fogok minden olyan kezdeményezést, amely Kéthely lakóinak életkörülményeit javítja, a község fejlődését segíti. Kérem, legyen részese a falu jövőjének alakításában azzal is, hogy október 13-án, a választások napján leadja szavazatát az Ön által alkalmasnak ítélt jelöltekre!

Szűcs Judit Magdolna
(2019. III.szám Ősz)
Nyomtathat verzi


Néhány régi cikk
·Magyarok kenyere Kéthelyen
(2019. II.szám Nyár)
·Műfüves labdarúgópálya létesült Kéthelyen
(2017. III.szám Ősz)
·Horvát kapcsolataink további kiszélesítése
(2016. III.szám Ősz)
·Sakkverseny Kéthelyen
(2014. I.szám Tavasz)
·Egy kéthelyi könyvbemutató
(2013. III.szám Ősz)
·Dávid Tamás képviselőjelölt bemutatkozása
(2010. III.szám Ősz)
·Jeles napok óvodánkban
(2010. I.szám Tavasz)
·Vége az évnek…
(2007. II.szám Nyár)
·Színházban jártunk
(2006. I.szám Tavasz)
·Táncolunk…
(2005. III.szám Ősz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.03 msodperc