Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Helyesen író kéthelyi lányok
·A Kapitány kiszállt...
·Télutó, tavaszelő az oviban
·Húsvét
·Kéthelyi sorsok
·A támogatott lakhatásért
·Kéthelyi mesterek - Mika Szabolcs, a preparátor
·Boszibál ismét
·Sakk
·Pünkösd

Hosszúné Tóth Rita

Hosszúné Tóth Rita

Tisztelt Kéthelyiek!

Hosszúné Tóth Rita vagyok, 1971-ben születtem Karcagon. Házasságkötésem után, 1992-ben költöztem Kéthelyre, jelenleg a Dózsa György utcában lakom. Férjem, Hosszú Lajos tősgyökeres kéthelyi, fiam, Hosszú Kristóf földrajz-történelem szakos tanárnak tanul az ELTE-n.
Kaposváron érettségiztem a kereskedelmi szakközépiskolában, majd elvégeztem a kaposvári tanítóképző főiskolát. Másoddiplomámat később a Pécsi Tudományegyetem szociális munka szakán szereztem, ennek köszönhetően sikerült 2007-ben a helyi Szociális Szolgáltató Központban elhelyezkednem. Először családgondozóként alkalmaztak, majd 2013-ban intézményvezetői kinevezést kaptam.
Munkámnak köszönhetően mindennapos kapcsolatban vagyok nyugdíjasokkal és gyermekes családokkal. Folyamatosan arra törekszem, hogy lehetőségeim szerint segítsem problémáik megoldását. Úgy gondolom, hogy képviselőként az elmúlt 5 évben én is hozzájárultam ahhoz, hogy a képviselő-testület eredményesen dolgozhasson, és településünk látványosan fejlődhessen. Fontosnak tartom a munkahelyteremtő vállalkozások támogatását, a helyi óvoda-bölcsőde és iskola kiemelt segítését, mert ők képezik a jövő nemzedékét. Az a véleményem, hogy a leendő képviselő-testületnek összefogásban, ellenségeskedés nélkül, egymást segítve, közösen kell munkálkodni azon, hogy településünk tovább fejlődhessen. Azért szeretném kérni az Önök szavazatát és bizalmát, hogy újra összeállhasson egy jó csapat, melynek tagjaként továbbra is szeretnék tenni Kéthelyért!

Hosszúné Tóth Rita
(2019. III.szám Ősz)
Nyomtathat verzi


Néhány régi cikk
·Kirándulás Zalaszabarra
(2019. III.szám Ősz)
·Múltidéző – Fehérlaposok
(2017. I.szám Tavasz)
·In memoriam Németh István
(2015. IV.szám Tél)
·Sakkhírek
(2014. I.szám Tavasz)
·Anekdotákat gyűjtök
(2013. I.szám Tavasz)
·Jelentés
(2010. III.szám Ősz)
·Mióta van iskola Kéthelyen?
(2010. I.szám Tavasz)
·Iskolai hírek
(2008. I.szám Tavasz)
·Jeles napok decemberben
(2006. IV.szám Tél)
·Mikulástól karácsonyig
(2004. IV.szám Tél)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.09 msodperc