Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Helyesen író kéthelyi lányok
·A Kapitány kiszállt...
·Télutó, tavaszelő az oviban
·Húsvét
·Kéthelyi sorsok
·A támogatott lakhatásért
·Kéthelyi mesterek - Mika Szabolcs, a preparátor
·Boszibál ismét
·Sakk
·Pünkösd

Bódis Józsefné

Bódis Józsefné

Tisztelt Kéthelyi Lakosság!

Bódis Józsefné Varga Ibolyának hívnak, közel 28 éve élek Kéthelyen férjemmel, Bódis Józseffel. Két felnőtt gyermekem van. 20 éve dolgozom a háziorvosi rendelőben körzeti ápolóként.

Először is szeretném megköszönni megtisztelő bizalmukat, amellyel az előző választások alkalmával támogattak. Az elmúlt időszakban a Polgármester Úrral és képviselőtársaimmal együtt azon dolgoztunk, hogy falunkban nyugalom legyen, településünk fejlődjön, szépüljön. Törekedtünk arra, hogy a pályázati források felhasználásával intézményeink, épületeink megújuljanak, és nem féltünk olykor nehéz döntéseket hozni, mert mindig Kéthely érdekeit tartottuk szem előtt. Fontosnak tartottuk, hogy a civil szervezetek és egyesületek a képviselő-testülettel együtt részt vegyenek a falu életében. Ezt bizonyítja a sok közös program, amit az elmúlt években közösen szerveztünk. Mindent megtettünk azért, hogy egy összetartó közösséget teremtsünk Kéthelyen, és úgy érzem, ez sikerült. Megpróbáltuk vonzóvá tenni falunkat a fiatalok számára azért, hogy itt maradjanak, valamint, hogy minél többen telepedjenek le. Úgy gondolom, bizonyítottam, hogy mindig a falu érdekeit tartottam szem előtt, döntéseim meghozatalában a faluban élő emberek sorsa volt számomra a legfontosabb. Még sok tennivaló van, amelyben továbbra is szeretnék részt venni. Kérem, szavazatukkal támogassanak. Köszönöm megtisztelő figyelmüket.

Bódis Józsefné
(2019. III.szám Ősz)
Nyomtathat verzi


Néhány régi cikk
·Terjed a Szenior Örömtánc
(2019. I.szám Tavasz)
·Legyen a szeretet mindennapunk része…
(2017. IV.szám Tél)
·Füleki Virág: Sötét erdő, fényes csillag
(2016. IV.szám Tél)
·Lantos Gyuláné Mika Mária
(2014. III.szám Ősz)
·Könyvtári híreink
(2012. III.szám Ősz)
·Az iskolai minőségfejlesztés eredményei
(2011. I.szám Tavasz)
·A világ nagyjai a magyarokról
(2009. I.szám Tavasz)
·Kórus
(2008. II.szám Nyár)
·Március 15.
(2006. I.szám Tavasz)
·Művészeti szemlén mutatkoztak be gyermekeink
(2005. II.szám Nyár)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.05 msodperc