Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Levélváltás Havanecz Biankával
·A Kéthelyi Asszonykórus 25 éves
·Kirándulás Zalaszabarra
·Változások a temetkezésben
·Polgármesteri beszámoló az elmúlt 5 évről
·Epizódok Papp Rózsi néni életéből
·Bartis László Imre
·Bódis Józsefné
·Hosszúné Tóth Rita
·Németh Lajos
·Nikula András Csaba
·Nikula Zsolt József
·Szűcs Judit Magdolna
·Vörös Zsolt
·Zelena Zsolt
·Torkos nap
·Jótékonysági bál
·In memoriam dr. Fejes István
·Bölcsőde a kéthelyi apróságoknak

Sakk

Zalaszentiváni Sakkverseny

A B csoportban Pálfi Péter első, Takács András harmadik helyezésig jutott. C csoportban Takács Dominik és Kovács Dorina remekeltek mindenkit legyőzve, csak egymással játszottak döntetlent. Takács Somának egy ezüstérem jutott. Császár Anett szintén első helyezett lett, de ő már a D csoportban küzdött.

Lengyeltóti Sakkverseny Illosvay István emlékére

Ide más összetételű csapattal érkeztünk. Kilenc fordulóban - tíz perces játékidő mellett - zömében rutinos felnőttekkel kellett játszani. Tóth Dániel hatodik helyen végzett a szoros élmezőnyben. Még egy győzelemmel már a tabella élére került volna. Ifjúsági mezőnyben lányoknál Léránt Boglárka második helyen fejezte be a versenyt. A fiúknál Léránt Zalán, Takács Dominik és Tóth Lóránt lett a sorrend. Kovács Dorina a legfiatalabbnak járó különdíjat kapta, de három és fél pontja is nagyon szép teljesítmény.

Nemesbüki Kupa

Csak két fővel indultak a kéthelyi sakkozók Nemesbükön. Annál ügyesebben szerepeltek az első alkalommal megrendezésre kerülő rapid versenyen. Tóth Dániel holtversenyben az első helyezettel a második helyen végzett. Takács Dominik az előkelő 5. helyen zárta a küzdelmeket, így egy ifjúsági különdíjjal is gazdagabb lett.

II. Zalaegerszeg kupa

A Csuti Antal születésének 110. évfordulójára rendezett felnőtt és gyermek nyílt rapid sakkversenyen indultunk. A végeredményt tekintve jól sikerült a zalaegerszegi kirándulás. Jó mezőnyben változatos partikat váltottunk a rutinos zalai sakkozókkal. Tóth Dánielnek sikerült a legjobban a tabellán elért 3. helyezésével. Ifjúsági 1. Takács András, 2. Takács Dominik, Léránt Boglárka pedig 3. lett. Élő nélküli kategóriában Lengyel Péter lett a legjobb, az U 17 csoportban pedig Hosszú Kristóf nyert.

Zalaegerszeg, Tóth Dániel középen
Takács András, Takács Dominik, Léránt Boglárka

Balatonlelle

Kéthelyi fiatal sakkozóink jól szerepeltek a balatonlellei sakktáborban. Rapid sakkversenyen és sakkfeladatok megfejtésében is jeleskedtek. Kovács Dorina és Császár Anett a rutinosabb csoportban versenyeztek. Különösen Dorinának ment jól a fiúk bemattolása, az előkelő harmadik helyen zárta a versenyt, Takács Soma is kiérdemelt egy oklevelet. A kisebb csoportban Császár András második helyezése és jó megfejtései szintén dicséretes teljesítménynek számítanak.

Horváth József
(2019. II.szám Nyár)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Önkormányzati tervek 2018-ra
(2018. I.szám Tavasz)
·Szüreti felvonulás és bál Kéthelyen
(2017. III.szám Ősz)
·A polgárőrség a közbiztonság legfontosabb civil szereplője
(2014. IV.szám Tél)
·Nikula András Csaba
(2014. III.szám Ősz)
·Tóth István tanító életútja
(2013. I.szám Tavasz)
·Fény és árnyék
Emlékezés Barna Árpádra
(2011. I.szám Tavasz)
·Búcsú 40 év után
(2010. I.szám Tavasz)
·„Örökre szépek” a kéthelyi színpadon
(2007. IV.szám Tél)
·Kórushírek
(2006. II.szám Nyár)
·Kicsi lány - nagy reménység
(2004. I.szám Tavasz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.09 msodperc