Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Helyesen író kéthelyi lányok
·A Kapitány kiszállt...
·Télutó, tavaszelő az oviban
·Dicsértessék a Jézus Krisztus!
·Kéthelyi sorsok
·A támogatott lakhatásért
·Kéthelyi mesterek - Mika Szabolcs, a preparátor
·Boszibál ismét
·Sakk

Sakk

Zalaszentiváni Sakkverseny

A B csoportban Pálfi Péter első, Takács András harmadik helyezésig jutott. C csoportban Takács Dominik és Kovács Dorina remekeltek mindenkit legyőzve, csak egymással játszottak döntetlent. Takács Somának egy ezüstérem jutott. Császár Anett szintén első helyezett lett, de ő már a D csoportban küzdött.

Lengyeltóti Sakkverseny Illosvay István emlékére

Ide más összetételű csapattal érkeztünk. Kilenc fordulóban - tíz perces játékidő mellett - zömében rutinos felnőttekkel kellett játszani. Tóth Dániel hatodik helyen végzett a szoros élmezőnyben. Még egy győzelemmel már a tabella élére került volna. Ifjúsági mezőnyben lányoknál Léránt Boglárka második helyen fejezte be a versenyt. A fiúknál Léránt Zalán, Takács Dominik és Tóth Lóránt lett a sorrend. Kovács Dorina a legfiatalabbnak járó különdíjat kapta, de három és fél pontja is nagyon szép teljesítmény.

Nemesbüki Kupa

Csak két fővel indultak a kéthelyi sakkozók Nemesbükön. Annál ügyesebben szerepeltek az első alkalommal megrendezésre kerülő rapid versenyen. Tóth Dániel holtversenyben az első helyezettel a második helyen végzett. Takács Dominik az előkelő 5. helyen zárta a küzdelmeket, így egy ifjúsági különdíjjal is gazdagabb lett.

II. Zalaegerszeg kupa

A Csuti Antal születésének 110. évfordulójára rendezett felnőtt és gyermek nyílt rapid sakkversenyen indultunk. A végeredményt tekintve jól sikerült a zalaegerszegi kirándulás. Jó mezőnyben változatos partikat váltottunk a rutinos zalai sakkozókkal. Tóth Dánielnek sikerült a legjobban a tabellán elért 3. helyezésével. Ifjúsági 1. Takács András, 2. Takács Dominik, Léránt Boglárka pedig 3. lett. Élő nélküli kategóriában Lengyel Péter lett a legjobb, az U 17 csoportban pedig Hosszú Kristóf nyert.

Zalaegerszeg, Tóth Dániel középen
Takács András, Takács Dominik, Léránt Boglárka

Balatonlelle

Kéthelyi fiatal sakkozóink jól szerepeltek a balatonlellei sakktáborban. Rapid sakkversenyen és sakkfeladatok megfejtésében is jeleskedtek. Kovács Dorina és Császár Anett a rutinosabb csoportban versenyeztek. Különösen Dorinának ment jól a fiúk bemattolása, az előkelő harmadik helyen zárta a versenyt, Takács Soma is kiérdemelt egy oklevelet. A kisebb csoportban Császár András második helyezése és jó megfejtései szintén dicséretes teljesítménynek számítanak.

Horváth József
(2019. II.szám Nyár)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Levélváltás Havanecz Biankával
(2019. III.szám Ősz)
·Sakk
(2017. IV.szám Tél)
·Vendégek a kéthelyi iskolában
(2015. III.szám Ősz)
·Nagyszerű eredmények a Keszthelyi Hévízi László Emlékversenyen
(2014. III.szám Ősz)
·Nyári tábor Monostorapátiban
(2012. III.szám Ősz)
·425 éve, hogy a „koppányi szandzsákbég megvette volt Ketthellt.”
(2011. III.szám Ősz)
·35. évforduló
(2010. II.szám Nyár)
·Néhány mondat az iskoláról
(2007. IV.szám Tél)
·Új óvodásaink vannak
(2006. III.szám Ősz)
·„Jöjjünk el holnap is!”
(2005. II.szám Nyár)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.04 msodperc