Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Óvoda udvar és játszótér fejlesztés
·Riport az 50 éves Horváth Józseffel

Sakk

Zalaszentiváni Sakkverseny

A B csoportban Pálfi Péter első, Takács András harmadik helyezésig jutott. C csoportban Takács Dominik és Kovács Dorina remekeltek mindenkit legyőzve, csak egymással játszottak döntetlent. Takács Somának egy ezüstérem jutott. Császár Anett szintén első helyezett lett, de ő már a D csoportban küzdött.

Lengyeltóti Sakkverseny Illosvay István emlékére

Ide más összetételű csapattal érkeztünk. Kilenc fordulóban - tíz perces játékidő mellett - zömében rutinos felnőttekkel kellett játszani. Tóth Dániel hatodik helyen végzett a szoros élmezőnyben. Még egy győzelemmel már a tabella élére került volna. Ifjúsági mezőnyben lányoknál Léránt Boglárka második helyen fejezte be a versenyt. A fiúknál Léránt Zalán, Takács Dominik és Tóth Lóránt lett a sorrend. Kovács Dorina a legfiatalabbnak járó különdíjat kapta, de három és fél pontja is nagyon szép teljesítmény.

Nemesbüki Kupa

Csak két fővel indultak a kéthelyi sakkozók Nemesbükön. Annál ügyesebben szerepeltek az első alkalommal megrendezésre kerülő rapid versenyen. Tóth Dániel holtversenyben az első helyezettel a második helyen végzett. Takács Dominik az előkelő 5. helyen zárta a küzdelmeket, így egy ifjúsági különdíjjal is gazdagabb lett.

II. Zalaegerszeg kupa

A Csuti Antal születésének 110. évfordulójára rendezett felnőtt és gyermek nyílt rapid sakkversenyen indultunk. A végeredményt tekintve jól sikerült a zalaegerszegi kirándulás. Jó mezőnyben változatos partikat váltottunk a rutinos zalai sakkozókkal. Tóth Dánielnek sikerült a legjobban a tabellán elért 3. helyezésével. Ifjúsági 1. Takács András, 2. Takács Dominik, Léránt Boglárka pedig 3. lett. Élő nélküli kategóriában Lengyel Péter lett a legjobb, az U 17 csoportban pedig Hosszú Kristóf nyert.

Zalaegerszeg, Tóth Dániel középen
Takács András, Takács Dominik, Léránt Boglárka

Balatonlelle

Kéthelyi fiatal sakkozóink jól szerepeltek a balatonlellei sakktáborban. Rapid sakkversenyen és sakkfeladatok megfejtésében is jeleskedtek. Kovács Dorina és Császár Anett a rutinosabb csoportban versenyeztek. Különösen Dorinának ment jól a fiúk bemattolása, az előkelő harmadik helyen zárta a versenyt, Takács Soma is kiérdemelt egy oklevelet. A kisebb csoportban Császár András második helyezése és jó megfejtései szintén dicséretes teljesítménynek számítanak.

Horváth József
(2019. II.szám Nyár)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Egyszerűen szép
(2020. II.szám Nyár)
·D. Fazekas László szín(es)világa
(2017. IV.szám Tél)
·A Herman Ottó tanösvényen jártunk
(2016. I-II.szám Nyár)
·Általános iskolai versenyeredmények 2014/2015.
(2015. II.szám Nyár)
·Sakk-hírek
(2013. IV.szám Tél)
·A megyei II. osztály második helyéről várja a tavaszi rajtot a futball csapatunk
(2010. IV.szám Tél)
·Bódis Józsefné Varga Ibolya képviselőjelölt bemutatkozása
(2010. III.szám Ősz)
·Helyesbítés
(2008. II.szám Nyár)
·A 2005-2006. tanév versenyeredményeiből
(2006. II.szám Nyár)
·Az őszi kirándulás élményei
(2004. III.szám Ősz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.06 msodperc