Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum

Legújabb szám
·Le a cipőkkel! Elkészült!
·Aranysakál és róka “létük” csúcspontján
·Németh István nyomdokain
·Megújul a szőlőhegyi kápolna
·Önkormányzati hírek
·Huszonöt éve, 1996-ban alakult meg a sakkszakkör
·Hírek a Települési Értéktár tájáról
·Az újrakezdés sokszor a legjobb döntés az életben
·Annus néni 95 éves
·Sakkhírek
·Nyári táborok az általános iskolában - Hasznos ismeretek
·Kalandozó tábor – két turnusban
·Német nyelvi tábor
·Léna virágoskertje és ami mögötte van…
·Egy fiatal fotós Kéthely értékeinek nyomában

Somogy Megyei Bajnok Csapat a Kéthely SE Lány U-16 csapata!

A 2018-2019-es szezonban a Kéthely SE lány U-16 csapata első helyezett lett a bajnokságban. A szezont egy vereséggel és egy döntetlennel, 71 rúgott - és összesen 1 kapott – góllal, 37 ponttal nyerte meg a Nagyatád és a Balatonboglár előtt a bajnokságot.
Ez egy hosszú-hosszú folyamat eredménye, ami most meghozta gyümölcsét. 5 évvel ezelőtt, amikor elkezdtük alakítgatni, formálni lánycsapatunkat, az olykor kissé bátortalan és megszeppent 10-11 éves lányokkal, az első szezonban 1 szerzett ponttal a bajnokságban utolsók lettünk. De bíztam bennük, és mindig láttam az előrelépést, az akaratot, az elszántságot, ami ott csillogott a szemükben. Aztán a sok kitartó és közös munka a lányokkal végre beérett, és megérdemelten kerültek az első helyre. Nem volt könnyű, de megcsináltuk! Az 5 évvel ezelőtt induló csapat tagjai Nagy Zsanett, Nikula Eszter, Nikula Bettina, Mika Anna és Stamler Kata Zsolna voltak. Az évek folyamán egyesek lemorzsolódtak tőlük, de minden évben újabbak jöttek, akik meghatározó tagjai lettek csapatunknak. A későbbiekben pl. Járóka Gabriella, Hodorics Rebeka, Schmidt Krisztina, Nikula Emma, Páli Noémi.
Annyira híre ment a kéthelyi lány csapatunknak, hogy a későbbiekben vidékről, Marcaliból, Sávolyról, Csömendről is került játékosunk, Kócza Pálma, Fehér Kíra, Kiss Regina, Szarka Lili, Lengyel Petra személyében.
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert vannak még tehetségeink a többi korosztályban is a lányoknál.
Ezek a lányok tudtak és fognak még fejlődni, mert akarnak, majdnem minden edzésen 100%-os teljesítményt nyújtottak, nem volt elveszett labda a mérkőzéseken, a játék iránti szenvedélyük, akaratuk diadalmaskodott!
Nem véletlen, hogy a Somogy megyei válogatottba 7 kéthelyi lány került be, amely mérkőzést meg is nyerték a kaposvári regionális U-16-os tornán, sikerült onnan is az aranyérmet elhozni.
Ami nagyon fontos számomra, hogy nem egyénileg nyertünk bajnokságot, hanem csapatként, mindenki megtalálta a helyét, egymást kiegészítve, segítve lettek bajnokok.
Az első 8 megyei góllövő között 3 kéthelyi lány található, az egy kapott gól ellenében!
Gratulálunk a lányoknak, a csapatnak, folytatás ősszel ugyanilyen lendülettel! Addig is mindenkinek kellemes nyarat kívánunk!

Nikula Zsolt edző
(2019. II.szám Nyár)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Bálozott az Asszonykórus
(2019. IV.szám Tél)
·Ősz az óvodában
(2018. III.szám Ősz)
·Kéthelyi diákok a Somogy megyei sakk diákolimpián
(2017. I.szám Tavasz)
·Versenyeredmények az iskolában a 2013/14. tanévben
(2014. II.szám Nyár)
·Egy kéthelyi könyvbemutató
(2013. III.szám Ősz)
·Aranyos bábrabló
(2011. I.szám Tavasz)
·Katasztrófavédelem
Előző számunkból kimaradt
(2009. III.szám Ősz)
·Bemutató tanítás az iskolában
(2008. I.szám Tavasz)
·Ló az iskolában
(2005. III.szám Ősz)
·Fejlesztések pályázati forrásokból
(2005. II.szám Nyár)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.07 msodperc