Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Levélváltás Havanecz Biankával
·A Kéthelyi Asszonykórus 25 éves
·Kirándulás Zalaszabarra
·Változások a temetkezésben
·Polgármesteri beszámoló az elmúlt 5 évről
·Epizódok Papp Rózsi néni életéből
·Bartis László Imre
·Bódis Józsefné
·Hosszúné Tóth Rita
·Németh Lajos
·Nikula András Csaba
·Nikula Zsolt József
·Szűcs Judit Magdolna
·Vörös Zsolt
·Zelena Zsolt
·Torkos nap
·Jótékonysági bál
·In memoriam dr. Fejes István
·Bölcsőde a kéthelyi apróságoknak

Somogy Megyei Bajnok Csapat a Kéthely SE Lány U-16 csapata!

A 2018-2019-es szezonban a Kéthely SE lány U-16 csapata első helyezett lett a bajnokságban. A szezont egy vereséggel és egy döntetlennel, 71 rúgott - és összesen 1 kapott – góllal, 37 ponttal nyerte meg a Nagyatád és a Balatonboglár előtt a bajnokságot.
Ez egy hosszú-hosszú folyamat eredménye, ami most meghozta gyümölcsét. 5 évvel ezelőtt, amikor elkezdtük alakítgatni, formálni lánycsapatunkat, az olykor kissé bátortalan és megszeppent 10-11 éves lányokkal, az első szezonban 1 szerzett ponttal a bajnokságban utolsók lettünk. De bíztam bennük, és mindig láttam az előrelépést, az akaratot, az elszántságot, ami ott csillogott a szemükben. Aztán a sok kitartó és közös munka a lányokkal végre beérett, és megérdemelten kerültek az első helyre. Nem volt könnyű, de megcsináltuk! Az 5 évvel ezelőtt induló csapat tagjai Nagy Zsanett, Nikula Eszter, Nikula Bettina, Mika Anna és Stamler Kata Zsolna voltak. Az évek folyamán egyesek lemorzsolódtak tőlük, de minden évben újabbak jöttek, akik meghatározó tagjai lettek csapatunknak. A későbbiekben pl. Járóka Gabriella, Hodorics Rebeka, Schmidt Krisztina, Nikula Emma, Páli Noémi.
Annyira híre ment a kéthelyi lány csapatunknak, hogy a későbbiekben vidékről, Marcaliból, Sávolyról, Csömendről is került játékosunk, Kócza Pálma, Fehér Kíra, Kiss Regina, Szarka Lili, Lengyel Petra személyében.
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert vannak még tehetségeink a többi korosztályban is a lányoknál.
Ezek a lányok tudtak és fognak még fejlődni, mert akarnak, majdnem minden edzésen 100%-os teljesítményt nyújtottak, nem volt elveszett labda a mérkőzéseken, a játék iránti szenvedélyük, akaratuk diadalmaskodott!
Nem véletlen, hogy a Somogy megyei válogatottba 7 kéthelyi lány került be, amely mérkőzést meg is nyerték a kaposvári regionális U-16-os tornán, sikerült onnan is az aranyérmet elhozni.
Ami nagyon fontos számomra, hogy nem egyénileg nyertünk bajnokságot, hanem csapatként, mindenki megtalálta a helyét, egymást kiegészítve, segítve lettek bajnokok.
Az első 8 megyei góllövő között 3 kéthelyi lány található, az egy kapott gól ellenében!
Gratulálunk a lányoknak, a csapatnak, folytatás ősszel ugyanilyen lendülettel! Addig is mindenkinek kellemes nyarat kívánunk!

Nikula Zsolt edző
(2019. II.szám Nyár)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·A Kéthelyi Általános Iskola szülői szervezetének működése a 2018-2019-es tanévben
(2019. II.szám Nyár)
·A mi Kelénk
(2017. I.szám Tavasz)
·Az Asszonykórus tartalmas éve
(2015. IV.szám Tél)
·A közvilágítás korszerűsítése Kéthely községben
(2014. II.szám Nyár)
·Ambrus Zoé rajza díjnyertes lett!
(2012. IV.szám Tél)
·Sakkozóink eredményei megyeszerte
(2011. I.szám Tavasz)
·Pályázati felhívás gyűjtőmunkára
(2009. II.szám Nyár)
·Új kihívás…
(2007. III.szám Ősz)
·Kutyaharapást szőrével…
(2006. II.szám Nyár)
·Tűz van! Tűz van!
(2004. III.szám Ősz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.11 msodperc