Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Óvoda udvar és játszótér fejlesztés
·Riport az 50 éves Horváth Józseffel
·Közérdekű tájékoztatás az avar és kerti hulladék égetéséről
·Díszőrség az ejtőernyős katonák emlékművénél Kéthelyen
·Zászlóval köszöntjük az újszülötteket
·Bemutatkozik a Yin-Yang Életmódközpont
·A kéthelyi hársfák
·A Vincés nővérek Kéthelyen
·Üzenet haza
·Egyszerűen szép
·Vitaminnal erősítik a kéthelyi gyerekek immunrendszerét
·Megújult a játszótér a Hegyalja utcában
·Sakk
·Támogatás Covid-19 pozitív családoknak

Sakk

Celldömölkön, a Ság Hegy Kupán jártak ifjúsági sakkozóink

Kaposváron a Négy Évszak kupán minden kéthelyinek jutott egy érem, csak a színük volt változatos. Talán a nagy melegnek köszönhetően gyenge mezőny jött össze ezen a versenyen. A Léránt, a Császár, a Tamás és a Kovács testvérpáron kívül Takács Dominik, Fekete Luca, Csegzi Milán összetételű csapattal érkeztünk, és számunkra háziverseny jellegű lett a rendezvény. A fagyi nagyon jól fogyott és a hangulat is remek volt. Reméljük, majd az őszi forduló erősebb összetételű lesz!

Kaposvár

Szigetvárról kaptunk meghívást egy csapat-sakkversenyre, régi sakkbaráti kapcsolatunk felújítására. Örömmel éltünk a lehetőséggel, és elfogadtuk a meghívást. Hét csapatból veretlenül, a harmadik helyen végeztünk a Takács Dominik, Kovács Dorina, Csegzi Milán, Császár András és Császár Anett összetételű játékoskerettel. Szulejmán szultán is megirigyelte volna, akkora kupát és érmeket nyertek sakkozóink, a tárgyjutalmakról nem is beszélve. A díjazás méltó volt a város hírnevéhez, érdemes volt ilyen sokat utaznunk érte.

Szigetvár

Nagykanizsán a XXX. Batthyány-Kanizsa Kupa és Bagonyai Attila emlékversenyen sakkoztunk. Szegedtől Szombathelyig számos magyar településről és a hagyományokhoz híven külföldről is érkeztek sakkozni vágyó fiatalok. A kétnapos versenyen Császár Andrásnak és testvérének, Anettnek első helyen sikerült végezniük. Léránt Boglárkának és Takács Dominiknak pedig ezüstérem jutott. Léránt Zalán Élő-pontjait gyarapította.

Nagykanizsa

Velencéig kellett utaznunk a Rozsnyai Mátyás emlékverseny 1. fordulójára. Most sem utaztunk hiába, szép környezetben jó eredményeket sikerült elérni. Léránt Boglárka 1,5 pont előnnyel magabiztosan nyerte csoportját, kibérelte az első táblát, megérdemelten hozta haza az első helyért járó kupát. Csak ebben a csoportban fordult elő, hogy egy leány végzett az élen a fiúk között. Testvérének, Zalánnak már nehezebb dolga volt, mert a felnőttekkel kellett egy csoportban szerepelnie, de a negyedik helyezése jó eredmény és egy ifjúsági érmet is kapott. Császár Anett csoportjában a legjobb leány volt, így aranyérmet érdemelt a játéka, testvére, András pedig ezüstéremmel térhetett haza. A csapatversenyben a Császár testvérek és Boglárka összetételű csapatunk - fél ponttal lemaradva az elsőtől - második helyen fejezte be a versenyt.

Velence
Horváth József
(2018. III.szám Ősz)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Boszibál ismét
(2020. I.szám Tavasz)
·Pályázatok, pályázatok, pályázatok…
(2017. II.szám Nyár)
·Horvát kapcsolataink további kiszélesítése
(2016. III.szám Ősz)
·„Ránduljunk ki, tanító néni!”
(2015. II.szám Nyár)
·Túrák a természetben
(2012. III.szám Ősz)
·Kiemelkedő versenyeredmények a 2011-12-es tanévben
(2012. II.szám Nyár)
·Kati néni emlékeiből
(2010. I.szám Tavasz)
·Emlékezés
(2009. I.szám Tavasz)
·Megemlékezés az iskolában
(2005. III.szám Ősz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.05 msodperc