Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Óvoda udvar és játszótér fejlesztés
·Riport az 50 éves Horváth Józseffel
·Közérdekű tájékoztatás az avar és kerti hulladék égetéséről
·Díszőrség az ejtőernyős katonák emlékművénél Kéthelyen
·Zászlóval köszöntjük az újszülötteket
·Bemutatkozik a Yin-Yang Életmódközpont
·A kéthelyi hársfák
·A Vincés nővérek Kéthelyen
·Üzenet haza
·Egyszerűen szép
·Vitaminnal erősítik a kéthelyi gyerekek immunrendszerét
·Megújult a játszótér a Hegyalja utcában
·Sakk
·Támogatás Covid-19 pozitív családoknak

Kéthely SE hírei

A 2017-es évben fontos infrastrukturális fejlesztések történtek a sportpálya környékén, ami a falukép szempontjából mutatós, kiemelt jelentőségű és élettel teli közösségi térré teszi a sportpályát.
Az öltözőnk korszerűbbé tétele is a közeljövőben megtörténik, a TOP-3.2.1-16-SO1-2017-00027 azonosítószámú iskola-hivatal-sport energetikai pályázatnak köszönhetően, amit a kéthelyi önkormányzat nyert el.
A 2018-2019-es TAO pályázati pénzből szeretnénk a világítást a pálya környékén korszerűsíteni, tárgyi eszközeink körét bővíteni, illetve kamerarendszert kiépíteni a sporttelepre.
A 2017-2018-as szezonban a Kéthelyi Sportegyesület a felnőtt csapat mellett 8 utánpótlás csapattal nevezett különböző bajnokságokban, illetve Bozsik-programokba. A Bozsik Intézményi Programban pedig részt veszünk a 0,1,2,3,4-es fiú, valamint 3 és 4 korcsoportban leány csapattal.
Felnőtt csapatunk célkitűzése, hogy az első nyolcban kell zárni a szezont, sajnos nem sikerült, 11. helyen végeztek. Ehhez nagyban hozzájárultak a sérülések, a silány edzéslátogatottság, a negatív hozzáállás egyes játékosok részéről, a labdarúgás iránti akarat és alázat hiánya.
Beadtuk nevezésünket a következő szezonra a Megyei II. osztályba és bizakodunk… Amennyiben nem férünk be, akkor egy új csapatot szeretnénk alakítani, és minél előbb visszakerülni a Megyei II. osztályba. A felnőtt csapat magja már kialakult, akikre lehet alapozni a jövőt és a helyi utánpótláskorú fiatalokkal erősíteni.
Igazolásokat nem tervezünk, mert most már a jól kialakult feljövő utánpótlásunkból tudunk meríteni, ami fő célunk is volt.
A felkészülést július közepétől kezdjük, heti két edzéssel és hétvégi edzőmérkőzéssel.
Június 30-án, szombaton került sor a Kéthelyi Sportegyesület családi napjára és évzáró rendezvényére. Közös focival, jókedvvel zárták az évet a Kéthely Sportegyesület játékosai, vezetői, edzői a kéthelyi sportpályán. Itt került átadásra a Somogy Megyei Női U15 bajnokságban II. helyet szerzett csapatnak az ezüstérem (edző: Nikula Zsolt), az U19-es III. helyezett csapatnak a bronzérem, illetve az U16-os csapatnak a Fair Play díj (edző: Hosszú Lajos). A leány U15-ös Stamler Kata Zsolna, az U14-es Vass Alex, az U16-os Orsós Márk, az U19-es Orsós Martin és a felnőtt csapatban Török Richárd volt a házi gólkirály, akiket külön serleggel jutalmaztunk. A gyerekek átvehették a Bozsik Intézményi Programban kapott érmeket, kulcstartókat és okleveleket. A korosztályos csapatok legjobbjai az egész éves teljesítmény és az edzők javaslatai alapján érdemeltek ki elismerést. A lányoknál Nagy Zsanett Gabriella, az U9-ben Császár András, az U11-ben Takács Soma, az U13-14-ben Bogdán Kristóf. A jutalmak átvétele után vacsorával és kötetlen beszélgetéssel zárult az est.
Hagyományainkhoz híven az idei évben június 9-én rendeztük meg a sportbált, a művelődési ház tánctermében. A jó zene, a sok-sok értékes tombolatárgy, a kiváló asztaltársaságok együtt biztosították, hogy vidáman, jó hangulatban tölthettük el az estét.
A Kéthely SE nevében szeretném megköszönni elsősorban Kéthely Község Önkormányzatának az éves támogatást és a sikeres pályázatokat!
Külön köszönöm támogatóknak, játékosoknak, szurkolóknak, szülőknek a közös munkát és mindenkinek, aki valamivel is hozzájárult csapataink versenyeztetéséhez! Nyárra pedig jó pihenést, felkészülést és sportsikerekben gazdag új szezont kívánok!

Nikula András
Kéthely SE elnöke
(2018. II.szám Nyár)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Kéthelyi sorsok
(2019. IV.szám Tél)
·Beérett a kaktuszfüge
(2018. III.szám Ősz)
·Dudás Virág újabb eredményei
(2016. III.szám Ősz)
·Rózsi néni nem mesél már...
(2015. I.szám Tavasz)
·Eredményeim, terveim
(2012. II.szám Nyár)
·Szecsődi Árpádra emlékezünk, aki idén lenne 80 éves
(2011. II.szám Nyár)
·Óvodánk eseménynaptára szeptember - október hónapra
(2010. III.szám Ősz)
·Gondolatok Karácsony ünnepére
(2008. IV.szám Tél)
·Kéthely híres szülöttei
Gerics Pál
(2006. III.szám Ősz)
·Változások az egészségügyi alapellátásban
(2004. III.szám Ősz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.06 msodperc