Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Óvoda udvar és játszótér fejlesztés
·Riport az 50 éves Horváth Józseffel

Beszámoló a szülői szervezet 2018-as tevékenységéről

Az iskolai gyereknapon pedagógusok is sütötték a gofrit

A kéthelyi általános iskola szülői szervezete az elmúlt évekhez hasonlóan a 2017-2018-as tanév második félévében is nagyon aktív volt.
Szilveszterkor ismételten megrendeztük szokásos Retro bulinkat, amelyen közel 200-an szórakozhattak, bulizhattak és köszönthették együtt a 2018-as évet.
Február elején az iskola diákönkormányzatával közösen került megrendezésre a farsangi mulatság, melyen számtalan szép, ötletes és kreatív egyéni és csoportos jelmezest láthattunk.
Szervezetünk tagjai szendvicsekkel, üdítővel és saját készítésű süteményekkel kedveskedtek a résztvevőknek, igazán remek kis délután volt.
Február közepén immár környékünk egyik legnagyobb báli rendezvényének számító Valentin-napi jótékonysági bálunkra került sor, 400 fős vendégseregnek mutathatták be táncos produkcióikat a diákönkormányzatos tanulóink, melyre már hónapok óta lázasan készültek Pandur Tímea tanárnő vezetésével. Igazán emlékezetesre sikerült ez az este is.
Március 8-án, nőnap alkalmából köszöntöttük az iskolában dolgozó hölgyeket.
Áprilisban megtartottuk a már hagyományos Tavaszi zsongás bulinkat. Játékos, vetélkedős, bulizós délutánt tölthettünk együtt, melynek végén a gyerekek húsvétra csokit kaptak ajándékba, a büfében süteményt és üdítőt fogyaszthattak egész délután.
Június 11-én tartottuk a sulis gyereknapot, amit úgy gondolom, sikerült a gyerekeknek felejthetetlenné tenni, igazi kis vidámparkot sikerült idevarázsolni nekik: volt 3 légvár, rodeóbika, mászófal, gokart, minden korosztály jól érezhette magát. Vendégünk volt délelőtt a marcali rendőrség nyomozó kutyás egysége, akik bemutatót tartottak. Délelőtt a Vaga Banda gólyalábas műsora, délután pedig Lala bohóc varázsolt mosolyt a gyerekek arcára. Egész nap volt üdítő, zsíros kenyér, fánk, kalács, frissen készült gofri, melyek korlátlanul álltak rendelkezésre gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Szülői szervezetünktől fagyiutalványt is kaptak az osztályok, melyet az utolsó héten válthattak be az osztályfőnökök a Müller cukrászdában.
Június 18-án rendeztük meg a pedagógusnapot az óvodás szülői szervezettel karöltve a balatonújlaki Kukorica csárdában, a tanév végével igazán lazíthattak, beszélgethettek, jól érezhették magukat a pedagógusok. Köszönjük az óvodás és az iskolás gyerekeknek, valamint a felkészítő pedagógusoknak a műsort, amivel köszöntötték a jelenlévőket.
Egész évben, amivel csak lehetett, próbáltuk segíteni a pedagógusok munkáját. Az iskola lépcsőfeljáróban sikerült felragasztanunk a történelmi eseményeket, évszámokat tartalmazó matricákat, ezzel is színvonalasabbá téve iskolánkat és bízva abban, hogy gyerekeinknek ezzel is segítséget adunk megtanulásukhoz. Pedagógusnapon átadtuk ajándékunkat, 420.000 Ft-tal támogattuk az alsós osztályokat és a szaktantárgyakat. Áprilisban 120.000 Ft-tal járultunk hozzá a színházlátogatás költségeihez, illetve 35.000 Ft-tal a néptáncosok budapesti táncháztalálkozón való részvételéhez. Minden osztályt pizzákkal jutalmaztunk. Megvásároltuk a Széchenyi-plaketteket a végzős kitűnő tanulóknak.
Szeretném megköszönni az önkormányzat, a Kéthelyért Egyesület, a Sportegyesület, magánszemélyek, takarító nénik és nem utolsósorban az igazgató asszony támogatását, de legfőképp szülőtársaim sokszor önfeláldozó segítségét, munkáját az egész tanév folyamán, mert ez csak így működhet a gyermekeink érdekeit, fejlődését szem előtt tartva.
A szülői szervezet nevében mindenkinek kellemes nyarat, jó pihenést és feltöltődést kívánok a nyári szünetben!

Zumbáztak kicsik és nagyok
A büfé egész nap kiszolgálta a gyerekeket
Nem pihent a rodeóbika sem
A nagyobbak türelmesen álltak sorba a pár perces élményért
A falmászáshoz némi bátorság és ügyesség kellett
Nagy élmény volt a rendőrkutyás bemutató
Gólyalábasok műsora
Lala bohóc előadásán mindenki jól szórakozott
Nikula Zsolt
a szülői szervezet elnöke
(2018. II.szám Nyár)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Önkormányzati tervek 2019-re
(2019. I.szám Tavasz)
·Sakk
(2017. IV.szám Tél)
·Köszönet a szüreti felvonulás és bál segítőinek és támogatóinak
(2016. III.szám Ősz)
·Munka, fejlődés, nyugalom
(2015. I.szám Tavasz)
·Jázmin bemutatkozik
(2012. IV.szám Tél)
·Az elsősök és a Télapó
(2010. IV.szám Tél)
·Művelődési hírek
(2010. II.szám Nyár)
·Néhány szó az iskolarádióról
(2008. IV.szám Tél)
·Hasznos információk
(2007. I.szám Tavasz)
·Hűség egy faluhoz, hűség önmagunkhoz
(2005. I.szám Tavasz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.06 msodperc