Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Óvoda udvar és játszótér fejlesztés
·Riport az 50 éves Horváth Józseffel
·Közérdekű tájékoztatás az avar és kerti hulladék égetéséről
·Díszőrség az ejtőernyős katonák emlékművénél Kéthelyen
·Zászlóval köszöntjük az újszülötteket
·Bemutatkozik a Yin-Yang Életmódközpont
·A kéthelyi hársfák
·A Vincés nővérek Kéthelyen
·Üzenet haza
·Egyszerűen szép
·Vitaminnal erősítik a kéthelyi gyerekek immunrendszerét
·Megújult a játszótér a Hegyalja utcában
·Sakk
·Támogatás Covid-19 pozitív családoknak

A Kéthely SE hírei

A 2017-es év sportegyesületünkben a beruházások és fejlesztések éve volt.

Szeptember 22-én a Magyar Labdarúgó Szövetség és Kéthely Község Önkormányzata által épített 20X40-es műfüves labdarúgó pálya került átadásra, amihez önkormányzatunk 10%-kal járult hozzá.

Az ünnepélyes átadó vendége volt az MLSZ részéről Gellei Imre, az MLSZ szakmai bizottságának elnöke, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, valamint Móring József Attila országgyűlési képviselő és dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott.
Az újonnan épült műfüves labdarúgó pálya palánkkal, világítással és labdafogó hálóval felszerelt, kitűnő körülményeket teremt a labdarúgáshoz.
Kéthely SE labdarúgói, utánpótlás csapatai és az amatőr focisták is korszerű, igényes létesítménnyel gazdagodtak.
Egyesületünk pályázati úton, nyert egy teqball asztalt, amely a jövőben kiválóan alkalmazható a labdarúgók technikai képzésére és bárki kipróbálhatja.

December 2-án Nemzeti Szabadidős-Egészség Sportpark keretén belül megvalósult a sportpark, amelyet Móring József Attila országgyűlési képviselő közreműködésével került átadásra, a lakosság térítésmentesen használhatja.

Az említett infrastrukturális fejlesztések a falu kiemelt jelentőségű, faluképi szempontból mutatós, és remélhetőleg élettel teli közösségi terévé teszik a sportpályát.

Bízzunk benne, hogy a beruházások jól szolgálják majd a sportolni vágyókat, és a kéthelyi labdarúgás emelkedését is!

Beszerzésre került egyesületi buszunkhoz egy zárt utánfutó, amelyet a pünkösdi bál bevételéből finanszíroztunk.

TAO pályázati pénzből vásároltunk egy ledes, távirányítós eredménykijelzőt és kettő darab 7 méteres cserepadot, amit a tavasz folyamán állítunk a helyükre.

A 2017-2018-as szezonban a Kéthelyi Sportegyesület a felnőtt csapat mellett 8 utánpótlás csapattal nevezett különböző bajnokságokban, illetve Bozsik-programokba. A Bozsik Intézményi Programban részt veszünk a 0,1,2,3,4-es fiú, valamint 3 és 4 korcsoportban leány csapattal.

A felnőtt csapatunk a 8. helyen áll az ősz végén, a tavalyi szezonhoz képest kis előrelépés történt a helyezést illetően. Nagyon kiélezett a bajnokság, mivel a nyár folyamán összevonásra kerül az északi és déli csoport. A következő szezontól már 16 csapatos megyei II. bajnokság lesz, ezért a felnőtt csapatnak az első nyolcban kell zárnia a szezont, különben kiesnek.

Csapatunkat érzékenyen érintették a sérülések, amiből kijutott bőven az ősz folyamán. Személy szerint nem vagyok elégedett, mert úgy érzem, hogy ez a keret képes lenne sokkal jobb teljesítményre. Ehhez egy-két embernél fejben, hozzáállásban és edzéslátogatottságban kell változásnak bekövetkeznie.

A felkészülést teremben kezdjük február elején heti két edzéssel és hétvégi edzőmérkőzéssel. Közben a szünetben környékbeli teremtornákon a játékosállomány gyakorlatilag egésze részt vesz, ha nem is kéthelyiként, de különböző csapatokban szinte mindenki mozgásban van.

Északi U-19-es bajnokságban II., Fiú Északi U-16 bajnokságban V., Megyei U-14 Északi csoportjában II. és Megyei U15 Leány I. helyen várják a folytatást.

Év végével évzárót és évértékelőt tartottunk egybekötve egy kis étkezéssel és beszélgetéssel. Természetesen a hagyományokhoz hűen megtartottuk a nős-nőtlen találkozót, amit a rutinos nősök nyertek meg. A Bozsik csapataink számára december 29-én tartottuk meg az U7, U9, U11, U13, U 14 és U15 leány csapataink, valamint a Bozsik Intézményi Programban részt vett gyerekek családi évzáróját. A Kéthelyi Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tornaterme megtelt sportolókkal, családtagjaikkal és mindazokkal, akik önfeledt szórakozással egybekötve szerették volna búcsúztatni az évet.

Hagyományainkhoz híven ebben az évben is megrendezésre kerül pünkösdi sportbálunk, melyet május 19-én vagy 20-án tartunk a sorsolástól függően.

A Kéthely SE nevében szeretném megköszönni elsősorban Kéthely Község Önkormányzatának az éves támogatásukat és a sikeres pályázatokat

Külön köszönöm támogatóinknak, játékosoknak, szurkolóknak, szülőknek a közös munkát és mindenkinek, aki valamivel is hozzájárult csapataink versenyeztetéséhez!

Télre pedig jó pihenést, felkészülést és sportsikerekben gazdag boldog új évet kívánok!

Nikula András
Kéthely SE elnöke
(2017. IV.szám Tél)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Kéthelyi sorsok
(2019. IV.szám Tél)
·Szüreti felvonulás és bál Kéthelyen
(2017. III.szám Ősz)
·Nova Raca-n jártak rajzosaink
(2016. I-II.szám Nyár)
·Helyi támogatások
(2015. III.szám Ősz)
·Nyári tábor Monostorapátiban
(2012. III.szám Ősz)
·Felhívás véradásra
(2010. IV.szám Tél)
·Mióta van iskola Kéthelyen?
(2010. II.szám Nyár)
·Képviselőtestületi ülés
(2008. III.szám Ősz)
·Kórushírek
(2006. II.szám Nyár)
·„A Nagy Könyv” Kéthelyen
(2005. I.szám Tavasz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.05 msodperc