Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·A Nyitott Klub elmúlt öt évéről
·Ha nyár….., akkor olvasótábor!
·300 éves az iskolai oktatás Kéthelyen
·Állatartás
·Nehéz hónapok a vírushelyzet miatt
·Helyi gazdaságfejlesztés Kéthely községben
·Német nyelvi tábor
·Három éve Kéthelyen az Atroplusz Kft.
·Erdei játszótábor két turnusban
·Újra pereg a film a Kéthelyi moziban
·Egyszerűen szép
·Magyarok kenyere gyűjtőpont Kéthelyen

Óvodai események

Sportnap az óvodában

A mindennapi nevelési-oktatási tevékenységeink mellett a tanév vége felé a szokottnál is több programon vehettünk részt óvodás gyermekeinkkel, mindemellett napi tartalmas csoportszobai és udvari játéktevékenységeket is biztosítottunk számukra.

A legnagyobbak részt vettek a hősök napján rendezett megemlékezésen és koszorúzáson, majd a nemzeti összetartozás napján szervezett ünnepélyen képviselték méltó módon óvodánkat. A középső csoportosok az Óvodai és Iskolai Szülői Szervezet, az Önkormányzat, a művelődési ház támogatásával megvalósított pedagógus-napi ünnepélyen szerepeltek színvonalas műsorukkal.

Mint minden évben, az idén is sikerült tartalmas gyermeknapot szervezni az összes ovisunk számára. Az esős idő ellenére már reggeli után elkezdődtek a Szülői Szervezettel közösen alakított programok. A csoportszobákban csillámtetoválásokat készítettek a gyerekeknek, majd az önkéntes tűzoltóknak köszönhetően minden óvodás kipróbálhatta, hogy milyen igazi tűzoltóautóban utazni. Légvárcsúszda, ugrálóvár, fagyi, üdítő, langalló várta délelőtt a gyerekeket.

A délutáni pihenés után már egy egészen másképpen átrendezett udvaron találhatták magukat a kicsik. Mire felkeltek, Anyukák, Apukák felkészítették a vacsorának való pörköltet, sportvetélkedőhöz átalakították a terepet. A visszajelzések alapján sok vendégre számítottunk, akik rövid idő alatt be is népesítették óvodánk udvarát. Ügyességi vetélkedőn mérték össze kitartásukat a gyerekek, aztán a szüleikkel versenyeztek, és a legvégén a gyerekek bíztatására a felnőttek egymással is megmérkőztek. Mindenki győztes volt, aki részt vett a versenyekben, és persze az sem unatkozott, aki most csak nézte a sok önfeledten játszó, versenyző kicsit és nagyot, hallgatta a vidám zenét.

Alábbi támogatóinknak köszönjük, hogy segítették megvalósítani nekünk ezt a szép napot!
Baksa László, Molnár Balázs, Nikula Zsolt, Harmath pincészet, Kottán cukrászda, Kéthelyért Egyesület, Kéthely SE, Kéthelyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, Kéthelyi Szikvíz, a kéthelyi konyha dolgozói, Óvodai Szülői Szervezet

Az óvodapedagógusok kreatív, lelkiismeretes munkájának köszönhetően - melyben minden óvodai dolgozó, gyermek egyaránt részt vett -, a tanévzáró és ballagási ünnepi műsorunk méltó elismerést kapott.

Köszönet a falunapon szereplő gyerekeknek, a szüleiknek és a felkészítő pedagógusoknak, dajkáknak a színvonalas óvodai műsorért.

Eredményes, eseménydús nevelési évet zárhattunk, mely után minden szülőnek, gyermeknek és kollégának kellemes nyári időtöltést, jó pihenést, feltöltődést kívánok!

Nemzeti összetartozás napja
Sportnap szülőkkel
Gyereknap
Pihenés és langallózás
Ajándék fagyi Kottánéktól
Fellépés a pedagógusnapon
Ballagnak a nagyok
Szárnyra engedik a lufikat
Nagycsoportos tabló
Falunapi szereplés
Szűcs Judit
óvodavezető

A képeket összeválogatta: Mika Borbála
pedagógiai asszisztens
(2017. II.szám Nyár)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Két keréken Horvátországba
(2019. II.szám Nyár)
·Télbúcsúztató, tavaszköszöntő események az óvodában
(2018. I.szám Tavasz)
·Bódis Viktória országos pályázaton remekelt
(2015. III.szám Ősz)
·A polgárőrség a közbiztonság legfontosabb civil szereplője
(2014. IV.szám Tél)
·Bajnok Eszter országos bajnok
(2013. II.szám Nyár)
·Dr. Gonda Péter képviselőjelölt bemutatkozása
(2010. III.szám Ősz)
·Kirándulás az erdei kisvasúttal
(2009. III.szám Ősz)
·A Kéthelyért Egyesület éves beszámolójából
(2008. II.szám Nyár)
·Rendeletváltozás
(2006. I.szám Tavasz)
·„Jöjjünk el holnap is!”
(2005. II.szám Nyár)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.06 msodperc