Ha valaki nem tudná...

Az aktív internet felhasználók látták a képet néhány hónappal ezelőtt. Akik nem, azok kedvéért itt is közöljük. Polgármesterünk, Molnár Balázs bekerült Az Év Fiatal Vezetője pályázat 10 legjobbja közé „állami nonprofit szektorban dolgozó vezető” kategóriában.
„A díjra olyan 40 év alatti vezetők pályázhattak, akiknek legalább egyéves vezetői tapasztalatuk volt, és akik legalább öt főből álló csapatot irányítanak a mindennapok során... A pályázaton kifejezetten összetett feladat a pályamű összeállítása, amit aztán többkörös, zsűri előtti prezentáció is nehezít. Ezek alapján a versenyzők magát a pályázati folyamatot is egyfajta önismereti utazásnak és nem mellékesen élvezetes időtöltésnek élik meg.” (Forrás: internet, 24.hu)
Megkérdeztem tőle, szerepelhet-e ez a hír az újságban, ő bizonytalanul a következőket válaszolta: - Csak az első 10-be jutottam be. Nem tudom, hogy így van-e értelme közölni. Örültem annak, hogy részt vehettem, sokat tanultam belőle, és nyertem is egy képzést, amire el fogok menni az ősszel. Biztos, hogy hasznos lesz.
Kedves Polgármester Úr! Nem szégyen az első 10-be kerülni! Mi büszkék vagyunk rá, hogy van egy agilis, aktív vezetője a falunak, aki ezt is bevállalta, becsülettel felkészült, megírta a pályaművet. Csak így tovább!

Balázs Andorné