Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Óvoda udvar és játszótér fejlesztés
·Riport az 50 éves Horváth Józseffel
·Közérdekű tájékoztatás az avar és kerti hulladék égetéséről
·Díszőrség az ejtőernyős katonák emlékművénél Kéthelyen
·Zászlóval köszöntjük az újszülötteket
·Bemutatkozik a Yin-Yang Életmódközpont
·A kéthelyi hársfák
·A Vincés nővérek Kéthelyen
·Üzenet haza
·Egyszerűen szép
·Vitaminnal erősítik a kéthelyi gyerekek immunrendszerét
·Megújult a játszótér a Hegyalja utcában
·Sakk
·Támogatás Covid-19 pozitív családoknak

Kéthely SE hírei

Felnőtt, ifjúsági és serdülő csapatunk téli pihenőjét tölti, míg a Bozsik programban szereplő gyerekeknek heti két alkalommal tartunk edzéseket.
Felnőtt csapatunk az ősz folyamán nem várt hullámvölgybe került, és jelenleg a 12. helyet foglalják el a tabellán. December végén pedig a csapatot irányító játékos-edző Horváth Gábor bejelentette, hogy más csapatnál kívánja folytatni az edzői feladatát a továbbiakban. Gábornak ezúton is köszönjük közel kétéves munkáját! Vezetőségünk és a csapat tagjai is helybéli edzővel tudták elképzelni a jövőt, ezért a csapat edzője Nikula András Csaba lesz a tavasz folyamán. Bízunk benne, hogy sikerül egy fiatalokból álló csapatot kovácsolni és előre lépni, mert Kéthely ennél mindenképpen magasabban jegyzett csapat, mint amit a jelenlegi 12. helyezése takar. Felnőtt csapatunk január 12-én kezdi meg a felkészülést, heti két edzéssel és hétvégi teremtornák, illetve edzőmérkőzések szerepelnek a programban.
Hosszú Lajos által irányított ifjúsági csapatunk jobb gólkülönbséggel, de vezeti a bajnokságot, míg az U 16 serdülőcsapatunk jelenleg a dobogó 3. fokát foglalja el.
Nikula Zsolt által vezetett U 15 leány csapatunk a Somogy Megyei Leány Félpályás Bajnokságban az előkelő 2. helyet foglalja el.
Sportegyesületünk közel 4 éve foglalkozik az 5-16 éves korosztályú utánpótlás labdarúgók felkészítésével Kéthelyen. Alapelvünk, hogy mindenkinek kortól, nemtől, szociális helyzettől függetlenül lehetőséget teremtsünk a labdarúgáshoz, amivel széles tömegsport bázist tudunk kiépíteni, népszerűsíteni a labdarúgást és folytonos utánpótlást biztosítani csapatainknak.
A már két éve jól működő TAO-s támogatási rendszernek köszönhetően nagy fejlődésen ment át egyesületünk, melynek gyümölcsét elsősorban a gyerekek élvezhetik. A jelenlegi TAO támogatási rendszer minden esetben önerőt kíván meg, mint minden más pályázat tekintetében, különböző mértékekben.
A megemelkedett színvonal teszi vonzóvá a sportolást, így több gyereket lehet kiragadni a mozgásszegény környezetből, és hozzásegíteni a sportos és egészséges életmódhoz.
2016. december 20-án Kaposváron a bozsikos évadzáró ünnepélyen Nikula András Csaba, az utánpótlás csapatok edzője, a Bozsik Egyesületi Programban kiemelkedő munkájáért tárgyi jutalomban részesült a Magyar Labdarúgó Szövetségtől. Díjátadón külön díjat kapott még utánpótlás csapataink szülői közössége, akik az évek során többször megvendégelték a tornákon és fesztiválokon részt vevő csapatok tagjait. A gyerekek külön kaptak egy felnőtt válogatott által használt labdát, amit majd tornákon, mérkőzéseken fogunk igénybe venni.
Az idei évben tervezzük a strandröplabda és lábfoci pálya felújítását, korszerűsítését.
Kéthely Község Önkormányzata a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiírt Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Programban nyújtott be pályázatot, amelyet pozitívan bíráltak el. Ezáltal egy 90 m2-es, 8 kültéri fitnesz géppel ellátott, gumiborítású, igényes szabadtéri létesítmény kerül a sporttelepre. Ingyenesen használható, könnyen hozzáférhető edzőparkunk lesz, amely minden korosztály számára komplex mozgáslehetőséget nyújt majd. Mozogni és sportolni vágyók megfelelő környezetben tölthetik el szabadidejüket a sportpálya mellett.

Nikula András Csaba jutalmat kapott a Bozsik programban végzett munkájáért
Nikula András
Kéthely SE elnök
(2016. IV.szám Tél)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Nyári napközis táborok
(2019. II.szám Nyár)
·Beérett a kaktuszfüge
(2018. III.szám Ősz)
·Kéthely SE hírei
(2016. I-II.szám Nyár)
·Bajnok Eszter bronzérmes Kínában!
(2014. III.szám Ősz)
·Sakk
(2012. IV.szám Tél)
·425 éve, hogy a „koppányi szandzsákbég megvette volt Ketthellt.”
(2011. III.szám Ősz)
·Dr. Bánkuty József polgármester-jelölt bemutatkozása
(2010. III.szám Ősz)
·Katasztrófavédelem
(2007. II.szám Nyár)
·Új gyerekek, új dolgok az óvodában
(2005. III.szám Ősz)
·60 évvel ezelőtt történt
(2004. III.szám Ősz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.23 msodperc