Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Helyesen író kéthelyi lányok
·A Kapitány kiszállt...
·Télutó, tavaszelő az oviban
·Dicsértessék a Jézus Krisztus!
·Kéthelyi sorsok
·A támogatott lakhatásért
·Kéthelyi mesterek - Mika Szabolcs, a preparátor
·Boszibál ismét
·Sakk

Sítábori élményem

Mint minden évben, most is nagyon vártam a telet, de legjobban a sítábort. Az idei ugyanis még különlegesebbnek ígérkezett, mint az eddigiek, mert nem Szlovákiába, hanem Ausztriába szervezték.
Kilátás a sípályáról
Meghódítottuk az Alpok nagy lejtőit is
A napi fáradtság után jól esik a pihenés
Egy hűvös februári reggelen indultunk, tanáraink közül Kern Zoltán igazgató úr, Bajnokné Lukács Éva tanárnő és Nagy Gábor tanár úr kísért bennünket, iskolánk néhány volt diákja is velünk tartott. A hosszú út alatt az autóbuszon vicceket meséltünk, izgatottan terveztük a programokat, míg néhányan aludtak. Amint megérkeztünk Mariazellbe, megláthattuk az Alpok csodálatos, hófödte és felhő borította hegycsúcsait. Az első nap végén a fáradtságtól hamar elaludtunk. Másnap, reggeli után rögtön síelhettünk is. A szálláshelyünktől 40 méterre volt egy kabinos felvonó, ez vitt minket a csúcsig, ahonnan az összes pálya indult. Fentről jól látszott a városka is, ahol megszálltunk. A kezdők először a gyakorlópályán tanáraink irányításával sajátíthatták el az alapokat. A haladók együtt fedezték fel a különböző pályák rejtélyeit. Óriási kínálatból választhattunk, a hagyományos mellett külön helyet kaptak a szánkósok, a sífutók, snowboardosok.
Nagyon sok szép emlékkel tértem haza, amelyekről még hosszú ideig tudok mesélni. Már most várom a következő sítábort, melyen szeretnék részt venni.

Ökrös Balázs 7. o.
(2005. I.szám Tavasz)
Nyomtathat verzi


Néhány régi cikk
·Alakuló ülés
(2019. IV.szám Tél)
·Elkezdődött a tanév
(2017. III.szám Ősz)
·A Kéthely SE hírei
(2015. II.szám Nyár)
·Sakkhírek
(2014. II.szám Nyár)
·Váratlan meglepetés karácsonyra
(2012. IV.szám Tél)
·A kisbíró szövege
(2011. III.szám Ősz)
·Jótékonyság
(2010. II.szám Nyár)
·Játszóházi képek
(2007. IV.szám Tél)
·Kéthelyi programok decemberben
(2006. IV.szám Tél)
·Kis íróink tollából
(2005. II.szám Nyár)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.06 msodperc