Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum

Legújabb szám
·Le a cipőkkel! Elkészült!
·Aranysakál és róka “létük” csúcspontján
·Németh István nyomdokain
·Megújul a szőlőhegyi kápolna
·Önkormányzati hírek
·Huszonöt éve, 1996-ban alakult meg a sakkszakkör
·Hírek a Települési Értéktár tájáról
·Az újrakezdés sokszor a legjobb döntés az életben
·Annus néni 95 éves
·Sakkhírek
·Nyári táborok az általános iskolában - Hasznos ismeretek
·Kalandozó tábor – két turnusban
·Német nyelvi tábor
·Léna virágoskertje és ami mögötte van…
·Egy fiatal fotós Kéthely értékeinek nyomában

Falunap 2016.

Több hete lázasan készülődtünk, hogy egy napot együtt tölthessünk szórakozással, kultúrával, jókat beszélgetve. Az utolsó napokban az időjárás előrejelzések alapján egyre nagyobb félelem volt bennünk, hogy esni fog az eső, de szerencsénk volt, hisz Kéthelyen nem volt csapadék. Jókedv, és szórakozás annál inkább.

A Marcato ütőegyüttes megnyitóját követően egész délután a helyi fellépők szórakoztatták a látogatókat, az óvodás gyermekek, majd az általános iskola művészeti bemutatóját nézhettük meg. Később a Kéthelyi Asszonykórus és a Marcali Bajtársi Dalárda énekelt.

A megnyitó beszédben köszöntöttük Horváth Józsefet, aki 20 éve vezeti a Kéthelyi Sakk szakkört, valamint idősebb Nikula Andrást, aki idén 10 éve vezeti a Kéthely Sportegyesületet. Ebből szeretnénk hagyományt teremteni, minden évben köszöntenénk a kerek évfordulós, közösségünkért tevékenykedőket.

A fellépők után díszoklevelet és ajándékot kaptak a település legfiatalabb szülöttei. Az idei évtől minden évben a falunapon szeretnénk köszönteni az előző évben született gyerekeket. A gyerekek köszöntése után megtörtént a szombati falunapi horgászverseny, valamint a vasárnap délelőtt megtartott utcák közti foci eredményhirdetése. Előbbinél köszönjük Móricz Lászlónak a szervezésben és lebonyolításban a segítséget. Az utcák közti focinál a Kéthelyi Sportegyesület vállalta a szervezést és a lebonyolítást, amit ezúton is köszönünk.

Az este folyamán a Marcali Három Tenor lépett fel, valamint a sztárvendég Gájer Bálint volt.

A falunapot utcabál zárta a Vaklárma zenekarral, majd Lengyel László pirotechnikus és a helyi képviselőtestület támogatásával egy nagyszerű tűzijátékot láthattunk.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden támogatónak és segítőnek, kiemelve a Kéthelyi Vöröskeresztet és a Kéthelyi Asszonykórust, akik a finom ebédet-vacsorát készítették el. Nagyon sokat segített a rendezvény lebonyolításában Schmidt László és Szita Imre, akik a húsok előkészítését vállalták, és a Mika család, akik egy egész sertést ajánlottak fel a település falunapjára. A délelőtt alatt megfőzött vadhúst a helyi vadásztársaság ajánlotta fel. A testvértelepülésről érkező vendégek finom ebédjét a helyi iskola konyhájának dolgozói készítették el. A Kottán cukrászdának a finom tortát és a fellépő gyerekek fagyiját, Bódis Reginának a műsorok felkonferálását köszönjük. A rendezvényen a gyermekjátékok finanszírozásában a Kristinus borászat támogatta önkormányzatunkat.

Egész hétvégén a rendezvény és a helyszín biztosítását a helyi Polgárőr Egyesület tagjai látták el, akiknek szintén köszönjük a segítséget.

(Képek megtekinthetők a Marcali Portálon. Szerk.)

Molnár Balázs polgármester
Maczkó Nikoletta művelődési ház vezető
(2016. I-II.szám Nyár)
Nyomtathat verzi


Néhány régi cikk
·Támogatás Covid-19 pozitív családoknak
(2020. III.szám Ősz)
·Új tűzoltóautó átadása
(2019. I.szám Tavasz)
·Közelítettünk…
(2016. III.szám Ősz)
·1%
(2015. I.szám Tavasz)
·Sakkverseny Kéthelyen
(2014. I.szám Tavasz)
·A Szociális Szolgáltató Központ Idősek Klubja tudósítása
(2012. III.szám Ősz)
·Óvodánk eseménynaptára a 2010-2011-es nevelési évben
(2010. IV.szám Tél)
·Színes eredmények fekete-fehér táblán
(2008. I.szám Tavasz)
·Élmények a fonyódligeti táborból
(2006. III.szám Ősz)
·Őszi évfordulók
(2004. III.szám Ősz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.05 msodperc