Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum

Legújabb szám
·Le a cipőkkel! Elkészült!
·Aranysakál és róka “létük” csúcspontján
·Németh István nyomdokain
·Megújul a szőlőhegyi kápolna
·Önkormányzati hírek
·Huszonöt éve, 1996-ban alakult meg a sakkszakkör
·Hírek a Települési Értéktár tájáról
·Az újrakezdés sokszor a legjobb döntés az életben
·Annus néni 95 éves
·Sakkhírek
·Nyári táborok az általános iskolában - Hasznos ismeretek
·Kalandozó tábor – két turnusban
·Német nyelvi tábor
·Léna virágoskertje és ami mögötte van…
·Egy fiatal fotós Kéthely értékeinek nyomában

Kéthely SE hírei

Felnőtt csapatunk a 8. helyről, míg ifjúsági csapatunk a 4. helyről várta a folytatást.
A tél folyamán mindkét csapatunk teremtornákon vett részt, és február elejével elkezdődtek a tavaszi alapozások.
A szezon végeztével felnőtt csapatunk 9., ifjúsági csapatunk 5. helyen végzett. Felnőtt labdarúgóinknál a fiatalítás volt a cél, elsősorban ifjúsági korosztályból való tehetségek beépítésével. Ifjúsági csapatunknál a lelkes játék és az edző munkája eredményezte az elért 5. helyezést. Vannak kiemelkedő játékosok, akik majd a felnőtt keretet erősíthetik a későbbiekben.
A nyár folyamán megpróbáljuk egyben tartani a csapatot, és egy-két posztra játékost igazolni.

Egy 20 40-es edzőpálya kialakításába fogtunk a focipálya mellett, amelyet szeretnénk a szezon kezdetére használatba venni. Az óvoda és az iskola közti füves pálya elkészült. Célja az volt, hogy megteremtsük az utánpótlásban szereplő gyermekek edzésének lehetőségét, támogassuk az iskolában folyó mindennapos testnevelést, és az ovis gyerekeknek is biztosítsuk a sportoláshoz szükséges feltételeket. Köszönöm mindenkinek, aki anyagiakkal vagy munkájával hozzájárult ennek a kis füves pályának a kialakításához!
A Bozsik program keretében négy korosztályban (U7, U9, U11, U13 és U15 leány) folyt és folyik továbbra is településünkön az utánpótlás-nevelés. Összesen mintegy 60 gyerek látogatja az edzéseket, a fesztiválokat, illetve tornákat. Az U13-ból „kiöregedett” játékosokat Balatonkeresztúrra adtuk kölcsön, ahol korosztályuknak megfelelő csapatban folytathatják a játékot. Nyártól tervezzük az U15 fiú korosztály szerepeltetését. Az edzések augusztus közepétől, a tornák pedig szeptember közepén kezdődnek.
Június 19-én, vasárnap rendeztük meg a Bozsik programban szereplő csapatok évadzáró és egyben évértékelő családi napját. A Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont jóvoltából a fantasztikus napot egy kis fürdőzéssel kezdtük.
A hagyománnyá vált gyermek-szülő strandfoci nem maradhatott ki az idén sem, ez a legjobb mulatság a társaság aprajának-nagyjának.
Délutáni órákban hazatértünk a focipályához, ahol finom pörkölt várt ránk, amit közösen és jó kedvvel fogyasztottunk el.
Az év végével jutalmaztuk korosztályonként a legjobb játékosokat, akik a 2015-2016-os tanévben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.
Az U7 korosztályban az óvoda nyújtott kiemelkedő teljesítményt a 2015-2016-ös tanévben, aminek a díját és oklevelét az óvodai ballagáson adtuk át Magyar Tiborné Szűcs Juditnak.
A ballagó gyerekek hagyományainkhoz híven focilabdát, míg e korcsoportba tartozó gyerekek szintén labdát, aranyérmet és oklevelet vehettek át.
Az iskolai ballagáson nyolc tanulót jutalmaztunk kiemelkedő teljesítményéért.
Az évzárón az U9-ben Trunkó Bence, U11-ben Nagyfi Olivér Alex, U13-ban Hodorics Domonkos, míg az U15 leány csapatban Nikula Eszter OTP Bank Bozsik-díjat kaptak.
A szülők hétről-hétre nyújtott lelkiismeretes munkáját kis mezzel köszöntük meg.
Jó hangulatú évzáróval búcsúztattuk el az évet. Itt is szeretném megköszönni mindenkinek, aki valamivel is hozzájárult csapatainak versenyeztetéséhez!

„Civil szervezetek működési célú támogatása 2016.” kiírt Egy kis mozgás senkinek sem árt... címmel benyújtott pályázaton egyesületünk 800.000 Ft nyert.
A 2015-2016-os TAO pályázaton 5.400.000 Ft-ot nyertünk, amihez 600.000 Ft önerőt kellett hozzátenni. Így sikerült megvalósítani régi álmunkat, hogy egységes ruházata legyen minden csapatunknak. Alumínium kapuk kerültek beszerzésre minden méretben, labdafogó hálók a kispályákhoz, minden korosztálynak mezgarnitúra és megfelelő méretű labdák, sípcsontvédők, focicipők, defibrillátor és minden olyan segédeszköz, ami fontos a gyerekek képzéséhez.
A következő szezonra is beadtuk a TAO pályázatunkat az utánpótlás-nevelés támogatására, bízunk pozitív elbírálásában.
Sportegyesületünk részt vett minden helyi rendezvényen, segítséget nyújtottunk az Asszonykórus és a gyerekek utaztatásában.
Hagyományos pünkösdi sportbálunkat az idén is megtartottuk.
Falunapon megrendeztük az Utcák közti focit, aminek a győztese a Magyari, Ifjúság, Petőfi, Ady és Vár utcák közös csapata. A gólkirály dr. Gelencsér András, a legjobb mezőnyjátékos Török Richárd, a legjobb kapus Lakatos Dominik és a legsportszerűbb csapat a Kéthelyi Rosszcsontok apukái lettek. Különdíjat és oklevelet vettek át a megyei U15 női bajnokságban szereplő leányok és a Kéthelyi Rosszcsont anyukák, akik egymással mérkőztek.

Ezúton is köszönjük támogatóinknak és azoknak, akik bármivel hozzájárultak sportegyesületünk működéséhez! Fő támogatóink: Kéthely Község Önkormányzata, Somogyszentpál Község Önkormányzata, Somogyszentpáli Zrt., Hubertus Agráripari Bt., Industrie Elektrik, Luky Market, Főnix ABC, Havanecz Dekor, Bösze József, Bartis László és Világos László.

Mindenkinek jó pihenést kívánunk a nyárra a Kéthely Sportegyesület nevében!

Nikula András
Kéthely SE elnöke
(2016. I-II.szám Nyár)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Óvoda udvar és játszótér fejlesztés
(2020. III.szám Ősz)
·Zumba®életérzés nem csak 20 éveseknek!
(2018. I.szám Tavasz)
·Horvát kapcsolataink további kiszélesítése
(2016. III.szám Ősz)
·Pandur Tímea
(2014. III.szám Ősz)
·Ambrus Zoé rajza díjnyertes lett!
(2012. IV.szám Tél)
·Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás
(2012. I.szám Tavasz)
·Mándli Sándorné Németh Marianna képviselőjelölt bemutatkozása
(2010. III.szám Ősz)
·Tanévet zárt a művészeti iskola
(2008. II.szám Nyár)
·Kivonat Kéthely Község Önkormányzatának 2007. évi költségvetéséből
(2007. I.szám Tavasz)
·Az influenzáról...
(2004. IV.szám Tél)




PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.06 msodperc