Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·A Nyitott Klub elmúlt öt évéről
·Ha nyár….., akkor olvasótábor!
·300 éves az iskolai oktatás Kéthelyen
·Állatartás
·Nehéz hónapok a vírushelyzet miatt
·Helyi gazdaságfejlesztés Kéthely községben
·Német nyelvi tábor
·Három éve Kéthelyen az Atroplusz Kft.
·Erdei játszótábor két turnusban
·Újra pereg a film a Kéthelyi moziban
·Egyszerűen szép
·Magyarok kenyere gyűjtőpont Kéthelyen

A Kéthely SE hírei

A megyei II. osztályban szereplő felnőtt csapatunk élére új vezetőedző érkezett Horváth Gábor személyében, akinek játékos és edzői múltja garanciát jelenthet egy hosszú távon sikeres csapat kialakításában. Az őszi szereplés nem a vártnak megfelelően alakult, a tervezett igazolások nem jöttek létre, voltak sérültjeink és szombati játéknapokon nem mindenki tudott részt venni a mérkőzéseken munkahelyi elfoglaltság miatt. Az edzéslátogatottság nem volt megfelelő, így a 8. helyen várta csapatunk a téli pihenőt. Megpróbálunk beépíteni minél több fiatalt, akik a jövő csapatát alkotják majd a közeljövőben, és tervezünk igazolásokat is.
Ifjúsági csapatunk, Hosszú Lajos tanítványai télen a dobogó 3. fokáról várják a folytatást. A lelkes játék, az edzéslátogatottság és az edző munkája látszott a csapaton. Több olyan ifjúsági korú, saját nevelésű játékosunk van, akikből a későbbiek során tudunk építkezni.
A tél folyamán a felnőtt és ifjúsági csapatunk teremtornákon vesz részt, és február elejével elkezdődik a tavaszi alapozás.
A Bozsik egyesületi és intézményi programban részt vesznek az U7, U9, U11 és U13 korosztályos csapataink, akik tornákon és fesztiválokon szerepelnek.
Az iskolánkban és óvodánkban a tanórán kívüli labdarúgó foglalkozások és események támogatása a célja egyesületünknek. A heti 2 délutáni foglalkozáson a gyermekek számára biztosított a rendszeres képzés - játék - edzés - mérkőzés lehetőség.
Nyártól tervezzük az U15 korosztály szerepeltetését. Jelen pillanatban kilenc serdülő korosztályú labdarúgónk kölcsönben szerepel a Megyei I-es Balatonkeresztúr csapatánál, mivel még nem tudtunk megfelelő létszámot biztosítani az U15 korosztályban.
2015. évtől büszkélkedhetünk egy U13-as leány csapattal, akik jelen pillanatban a Bozsik intézményi rendszerében versenyeznek, valamint részt vesznek a Női Megyei U15 bajnokságban, ahol a Kaposvári Rákóczi BFLA, Siófoki Bányász, Barcs FC és a Kaposvölgye LUE csapatával mérkőznek meg hétről-hétre.
A nagy labdarúgó pálya kapuinak cseréje megtörtént az előző pályázatból. Egy 2040-es edzőpályát kezdtünk el kialakítani a focipálya mellett. Ez nagyon fontos volt, mert az utánpótlás csapataink edzése, a felnőtt és ifjúsági csapat edzései sokszor ütköztek egymással. Az ide szánt 52-es kapuk is beszerzésre kerültek.
Az iskola és az óvoda között füves pálya már 80%-ban kész van, amit jövőben az ovisok és iskolások használhatnak.
A két kapu mögött és az egyik hosszú oldalon labdafogó védőháló kerül beszerzésre az elnyert pályázatból, amik tavasz folyamán helyükre kerülnek.
A pályák nélkülözhetetlen kellékei a kapuk, szögletzászlók, kiskapuk, bóják, rúgófalak, szlalomrúd, koordinációs hatszögek, gyerekkapu céltáblával, jelölőmezek, amit minden korosztály használhatna. A jelenlegi nyolc csapat részére folyamatosan kell biztosítani a mérkőzésekhez a mezgarnitúrát és védőfelszereléseket, amit szintén pályázati forrásból vásárolnánk meg.
Ezeket az eszközöket a „Civil szervezetek működési célú támogatása 2016.” kiírt Egy kis mozgás senkinek sem árt... címmel benyújtott pályázati forrásból szeretnénk megvalósítani. Bízunk pályázatunk pozitív elbírálásában…
Továbbra is várjuk kortól, nemtől függetlenül a különböző korosztályú gyerekeket egy kis egészséges mozgásra!
Mindenkinek nagyon jó pihenést kívánok a téli szünetben magam és a Kéthelyi Sportegyesület nevében!

Karácsonyi ajándékot kaptak a bozsikos ovisok
Nikula András
(2015. IV.szám Tél)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Kirándulás Zalaszabarra
(2019. III.szám Ősz)
·Örökre elment egy borász...
(2018. II.szám Nyár)
·Antal László koreográfus, néptáncpedagógus 70 éves
(2016. IV.szám Tél)
·Történelmi helyszínen történelmi győzelem
(2014. III.szám Ősz)
·Konyhafelújítás Kéthelyen
(2013. III.szám Ősz)
·Új tanítónő az iskolában
(2011. III.szám Ősz)
·Mándli Sándorné Németh Marianna képviselőjelölt bemutatkozása
(2010. III.szám Ősz)
·Matty – Tábori élmények
(2008. III.szám Ősz)
·Korszerűsödő oktatás
(2006. IV.szám Tél)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.05 msodperc