Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum

Legújabb szám
·Le a cipőkkel! Elkészült!
·Aranysakál és róka “létük” csúcspontján
·Németh István nyomdokain
·Megújul a szőlőhegyi kápolna
·Önkormányzati hírek
·Huszonöt éve, 1996-ban alakult meg a sakkszakkör
·Hírek a Települési Értéktár tájáról
·Az újrakezdés sokszor a legjobb döntés az életben
·Annus néni 95 éves
·Sakkhírek
·Nyári táborok az általános iskolában - Hasznos ismeretek
·Kalandozó tábor – két turnusban
·Német nyelvi tábor
·Léna virágoskertje és ami mögötte van…
·Egy fiatal fotós Kéthely értékeinek nyomában

A Kéthely SE hírei

A megyei II. osztályban szereplő felnőtt csapatunk élére új vezetőedző érkezett Horváth Gábor személyében, akinek játékos és edzői múltja garanciát jelenthet egy hosszú távon sikeres csapat kialakításában. Az őszi szereplés nem a vártnak megfelelően alakult, a tervezett igazolások nem jöttek létre, voltak sérültjeink és szombati játéknapokon nem mindenki tudott részt venni a mérkőzéseken munkahelyi elfoglaltság miatt. Az edzéslátogatottság nem volt megfelelő, így a 8. helyen várta csapatunk a téli pihenőt. Megpróbálunk beépíteni minél több fiatalt, akik a jövő csapatát alkotják majd a közeljövőben, és tervezünk igazolásokat is.
Ifjúsági csapatunk, Hosszú Lajos tanítványai télen a dobogó 3. fokáról várják a folytatást. A lelkes játék, az edzéslátogatottság és az edző munkája látszott a csapaton. Több olyan ifjúsági korú, saját nevelésű játékosunk van, akikből a későbbiek során tudunk építkezni.
A tél folyamán a felnőtt és ifjúsági csapatunk teremtornákon vesz részt, és február elejével elkezdődik a tavaszi alapozás.
A Bozsik egyesületi és intézményi programban részt vesznek az U7, U9, U11 és U13 korosztályos csapataink, akik tornákon és fesztiválokon szerepelnek.
Az iskolánkban és óvodánkban a tanórán kívüli labdarúgó foglalkozások és események támogatása a célja egyesületünknek. A heti 2 délutáni foglalkozáson a gyermekek számára biztosított a rendszeres képzés - játék - edzés - mérkőzés lehetőség.
Nyártól tervezzük az U15 korosztály szerepeltetését. Jelen pillanatban kilenc serdülő korosztályú labdarúgónk kölcsönben szerepel a Megyei I-es Balatonkeresztúr csapatánál, mivel még nem tudtunk megfelelő létszámot biztosítani az U15 korosztályban.
2015. évtől büszkélkedhetünk egy U13-as leány csapattal, akik jelen pillanatban a Bozsik intézményi rendszerében versenyeznek, valamint részt vesznek a Női Megyei U15 bajnokságban, ahol a Kaposvári Rákóczi BFLA, Siófoki Bányász, Barcs FC és a Kaposvölgye LUE csapatával mérkőznek meg hétről-hétre.
A nagy labdarúgó pálya kapuinak cseréje megtörtént az előző pályázatból. Egy 2040-es edzőpályát kezdtünk el kialakítani a focipálya mellett. Ez nagyon fontos volt, mert az utánpótlás csapataink edzése, a felnőtt és ifjúsági csapat edzései sokszor ütköztek egymással. Az ide szánt 52-es kapuk is beszerzésre kerültek.
Az iskola és az óvoda között füves pálya már 80%-ban kész van, amit jövőben az ovisok és iskolások használhatnak.
A két kapu mögött és az egyik hosszú oldalon labdafogó védőháló kerül beszerzésre az elnyert pályázatból, amik tavasz folyamán helyükre kerülnek.
A pályák nélkülözhetetlen kellékei a kapuk, szögletzászlók, kiskapuk, bóják, rúgófalak, szlalomrúd, koordinációs hatszögek, gyerekkapu céltáblával, jelölőmezek, amit minden korosztály használhatna. A jelenlegi nyolc csapat részére folyamatosan kell biztosítani a mérkőzésekhez a mezgarnitúrát és védőfelszereléseket, amit szintén pályázati forrásból vásárolnánk meg.
Ezeket az eszközöket a „Civil szervezetek működési célú támogatása 2016.” kiírt Egy kis mozgás senkinek sem árt... címmel benyújtott pályázati forrásból szeretnénk megvalósítani. Bízunk pályázatunk pozitív elbírálásában…
Továbbra is várjuk kortól, nemtől függetlenül a különböző korosztályú gyerekeket egy kis egészséges mozgásra!
Mindenkinek nagyon jó pihenést kívánok a téli szünetben magam és a Kéthelyi Sportegyesület nevében!

Karácsonyi ajándékot kaptak a bozsikos ovisok
Nikula András
(2015. IV.szám Tél)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Középiskolás vélemények a tantermen kívüli, digitális oktatásról
(2021. I.szám Tavasz)
·A 2018/2019-as tanév rövid áttekintése
(2019. II.szám Nyár)
·Folyamatosan járőröznek a polgárőrök a településen
(2016. I-II.szám Nyár)
·Mika Szabolcs
(2014. III.szám Ősz)
·Sakkverseny Kéthelyen
(2014. I.szám Tavasz)
·NB III-as női kézilabdában Kéthely csapata bajnoki címet nyert
(2011. II.szám Nyár)
·Az elsősök és a Télapó
(2010. IV.szám Tél)
·Pályázati felhívás gyűjtőmunkára
(2009. II.szám Nyár)
·Kéthely híres szülöttei
(2007. I.szám Tavasz)
·Képriport a farsangról
(2005. I.szám Tavasz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.08 msodperc