Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Vízkereszttől - húshagyókeddig
·2021. március 15.
·A leendő elsős kéthelyi tanítók levele
·Reményekkel telve kezdtük az új évet
·Helyi értékeink gyűjteménye, a Kéthelyi Települési Értéktár 2020/2021
·100 éves Kéthely Hamvad nevű falurésze
·Home office
·Betekintés a Szociális Szolgáltató Központ hétköznapjaiba
·Távoktatás egyetemista szemmel
·Középiskolás vélemények a tantermen kívüli, digitális oktatásról
·Kéthely és Balatonmáriafürdő települések közötti kerékpárút fejlesztése
·Sikeresen pályáztak a kéthelyi polgárőrök
·1%
·Gyászhír

Schmid Team

Az országos kettes fogathajtó döntőjén a Schmid házaspár

A Schmid Team kettes fogathajtásban versenyez, a Kaposvári Pannon Lovas Akadémia SC versenyzője. A csapat tagjai Schmid Antal, Schmid Antalné, Nyárádi Szabolcs és Szabó Róbert. A versenyeket, a felkészülést, az utazásokat több szponzor is segíti családunkon kívül. Támogatóink nélkül nem tudnánk ennyi országos versenyen részt venni, ezért mindenhol és minden alkalommal meg kell nekik köszönnöm, hogy segítenek és támogatnak a versenyzésben. Első helyen kell kiemelnem a családomat, Mindent Megvarr 2015 Kft, Nordmand 2000 Kft. A legnagyobb sikerünket 2014 szeptemberében Gerjenben az országos B kategóriás döntőn értük el, ahol a dél-dunántúli regionális csapattal megnyertük az országos döntőt. Ebben az évben új lovakkal vágtunk neki a versenyeknek, ami miatt nagyon sokat kellett hajtanunk, dolgoznunk a lovakkal, mivel azt a célt tűztük ki magunknak, hogy 2015-ben is részt szeretnénk venni az országos döntőn, amit Jászkarajenőn rendeznek meg. Itt szeretném megköszönni: először is Schmid Antalnénak, Nejemnek azt a sok önfeláldozó munkát, amit a teamért tesz a versenyeken és azokon kívül, és Nyárádi Szabolcsnak kitartó munkáját és segítségét.
Az évad eleje nagyon jól sikerült, ötödik helyen álltunk. Június közepén az egyik lovunkat eladtuk, azt remélve, hogy hamar tudjuk pótolni egy új lóval. Sajnos, ez nem sikerült, csak augusztusra tudtunk elfogadható lovat beépíteni a fogatba, így visszaestünk a tizenötödik helyre. Veszélybe került az országos döntőn való részvétel. De sikerült a kitűzött cél elérése.
Nagyon rosszul kezdődött a döntőre való felkészülésünk, először nekem lett teniszkönyököm, nem tudtam hajtani, dolgozni a lovakkal, majd Nyárádi Szabolcs szenvedett keresztszalag szakadást. Így vágtunk neki a jászkarajenői országos döntőnek. Régi-új segédhajtóval, Szabó Robival, ezúton szeretném neki meg köszöni, hogy eljött velünk és segítette versenyzésünket! A döntőre a csapat címvédőként érkezett, a díjhajtás után már sikerült az élre állnunk a dél-dunántúli régiós csapattal, és ezt a verseny végéig megtartanunk, megnyernünk és megvédeni a tavalyi első helyünket. Így másodszor is B kategóriás magyar csapatbajnokok lehettünk. Itt szeretném még megemlíteni a régiós csapat másik két tagját Domsa Dalmát, Horváth Árpit. Nagyon köszönöm nekik, hogy egy csapatban versenyezhettem velük. Két nagyon tehetséges fiatallal, igazi sportemberrel. Köszönetet kell még mondanom Molnár Zoltán építési vállalkozónak, mert a versenyekre elengedte Nyárádi Szabit, ezzel segítette csapatunk ez évi sikeres versenyzését. Somogy megyét egyedül mi képviseltük az országos B kategóriás döntőn. Köszönöm a team tagjainak, támogatóinknak a sok segítséget, amit tőlük kaptam!

Schmid Antal a díjazott hajtók között
Schmid Antal, a team vezetője
(2015. III.szám Ősz)
Nyomtathat verzi


Néhány régi cikk
·Bódis Józsefné
(2019. III.szám Ősz)
·Nehézségek és változások a települési karbantartóknál
(2018. II.szám Nyár)
·Programterv júliustól szeptemberig
(2017. II.szám Nyár)
·Adventi ünnepi vásár
(2015. IV.szám Tél)
·Egészségnap
(2014. I.szám Tavasz)
·Boszorkányos történet
(2012. I.szám Tavasz)
·Erdélyben jártunk
(2009. III.szám Ősz)
·A több-biztosítós rendszerről, vagyis annak tervéről…
(2007. III.szám Ősz)
·Templomi események
(2007. II.szám Nyár)
·Régi karácsonyok Kéthelyen
(2004. IV.szám Tél)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.05 msodperc