Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum

Legújabb szám
·Le a cipőkkel! Elkészült!
·Aranysakál és róka “létük” csúcspontján
·Németh István nyomdokain
·Megújul a szőlőhegyi kápolna
·Önkormányzati hírek
·Huszonöt éve, 1996-ban alakult meg a sakkszakkör
·Hírek a Települési Értéktár tájáról
·Az újrakezdés sokszor a legjobb döntés az életben
·Annus néni 95 éves
·Sakkhírek
·Nyári táborok az általános iskolában - Hasznos ismeretek
·Kalandozó tábor – két turnusban
·Német nyelvi tábor
·Léna virágoskertje és ami mögötte van…
·Egy fiatal fotós Kéthely értékeinek nyomában

A Kéthelyi Széchenyi István Általános Iskola és Szülői Szervezetének 2014/2015-ös tanév II. féléves közös programjai, tervei

A 2015-ös évet rögtön az elején két fontos programmal indítottuk. Február 7-én került megrendezésre az iskola farsangja a művelődési házban, ahol nagyon sok ötletes jelmezt láthattunk a szülők és a gyerekek kreativitásának köszönhetően. Minden iskolást vendégül láttunk egy szendvicsre és egy üdítőre. A büfében a gyerekeket és kísérőiket házi készítésű sütemények várták.

Február 14-én tartottuk immár hagyományosnak tekinthető Valentin-napi bálunkat az AX borászatban, ahol a diákönkormányzatos tanulók Pandur Tímea tanárnő felkészítésének köszönhetően fergeteges táncprodukciókat - keringőt és rock & roll táncot - láthattak a jelenlévők. Ezt követően pedig a pedagógusok és a szülők adtak elő szatmári néptánc egyveleget Sinkovics Zoltán tanár úr vezetésével.
A vendégek körében nagyon nagy sikert aratott a Vajdaságból érkező Kovács Norby zenészünk. Reméljük, találkozunk még vele valamelyik rendezvényünkön.
A nagyon jól sikerült bál bevételét szokásunkhoz hűen az iskolában tanuló gyerekekre fordítjuk.
A bevételből már vásároltunk egy néptánc oktatáshoz szükséges laptopot Sinkovics Zoltán tanár úr részére, továbbá egy alumínium létrát a takarító nénik részére, ezzel is megkönnyítve munkájukat.

Február 28-án részt vettünk a Hagyományos Disznóvágásos Napon, ahol saját költségünkön nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük, sok hasonló falusi rendezvényen vehetünk még részt.

Március 15-én az iskola és a falu közös ünnepségén az iskola diákjai Vörös Zsolt tanár úrnak köszönhetően színvonalas műsort adtak elő a művelődési házban. Méltó megemlékezése volt az ünnepnek.

Március 18-án vasgyűjtést szerveztünk a faluban, melyet szeretnénk megismételni novemberben is. Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki vashulladék felajánlásával támogatta iskolánk tanulóit.

Április 1-jén a „Húsvéti Nyuszi” látogat iskolánkba.

Április 10-én Tavaszváró bulira várjuk tanulóinkat.

Május 8-án az egész iskola túrázni megy Németh István tanár úr vezetésével.

Május 29-én a tavalyihoz hasonlóan szeretnénk fergeteges gyereknapot szervezni, melynek előkészületei már javában zajlanak.

Június 5-én az elmúlt évhez hasonlóan az iskola és az óvoda pedagógusait szeretnénk köszönteni a pedagógus nap alkalmából.

Június 20-án búcsúztatjuk az idei tanévet.

Június 27-én az AX borászatban tartjuk a II. Retró Tanévzáró Bulinkat, (’70-’80-’90-es évek és napjaink slágereivel), melyre mindenkit sok szeretettel várunk.

Nikula Zsolt
a Szülői Szervezet elnöke
(2015. I.szám Tavasz)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Jótékonysági bál
(2019. III.szám Ősz)
·A művelődési ház május-júliusi programterve
(2019. I.szám Tavasz)
·Az iskola szülői szervezetének őszi, téli munkája
(2016. IV.szám Tél)
·A Kéthely SE hírei
(2015. II.szám Nyár)
·Falunapi horgászverseny Kéthelyen
(2014. II.szám Nyár)
·Őszi sakk-hírek
(2010. IV.szám Tél)
·Versenyek és kiemelkedő eredmények a 2008/2009. tanévben (válogatás)
(2009. II.szám Nyár)
·Az idő kereke…
(2009. I.szám Tavasz)
·Kéthelyi programok decemberben
(2006. IV.szám Tél)
·,,Oltárodhoz jöttem én ...
(2004. II.szám Nyár)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.05 msodperc