Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·A Nyitott Klub elmúlt öt évéről
·Ha nyár….., akkor olvasótábor!
·300 éves az iskolai oktatás Kéthelyen
·Állatartás
·Nehéz hónapok a vírushelyzet miatt
·Helyi gazdaságfejlesztés Kéthely községben
·Német nyelvi tábor
·Három éve Kéthelyen az Atroplusz Kft.
·Erdei játszótábor két turnusban
·Újra pereg a film a Kéthelyi moziban
·Egyszerűen szép
·Magyarok kenyere gyűjtőpont Kéthelyen

A polgárőrség a közbiztonság legfontosabb civil szereplője

A közbiztonság társadalmi termék, aminek létrehozásában a hivatásos és civil szervezetek mellett az állampolgárnak is megvan a helyi értéke. Mindannyian tehetünk róla, hogy falunk biztonságosabb és élhetőbb legyen.
Az Országos Polgárőr Szövetség Elnöksége 2014. szeptember 26-án tartotta soros ülését, ahol döntött öt egyesület, köztük Kéthely felvételéről.

Augusztus 8-án Laki István, a Marcali Polgárőr Egyesület elnöke és a Somogy Megyei Polgárőr Szövetség elnökhelyettese tartott oktatást, ami után 23 fő sikeres vizsgát tett.

Hivatalosan is megkaptuk az egyesület cégbírósági számát, majd ezt követően benyújtottuk együttműködési megállapodásunkat a Somogy Megyei Rendőr-főkapitánysághoz. Az együttműködés kapcsán lehetőség lesz közös járőrszolgálatot ellátni a rendőrséggel. Beadtuk az igazolványokra való kérelmeket, miután ezeket kézhez kapjuk, utána tudunk ténylegesen szolgálatot ellátni.

Egyesületünk a Somogy Megyei Polgárőr Szövetség ünnepi elnökségi ülésén vehette át az Országos Polgárőr Szövetség által kapott két kerékpárt.
A következő években az óvodásokkal és általános iskolásokkal játékos formában szeretnénk megismertetni a közlekedési szabályokat és a közlekedés során rájuk leselkedő veszélyeket.

Továbbra is várjuk azoknak a jelentkezését, akik kedvet és elhivatottságot éreznek a polgárőrséghez.
Minden olyan személy jelezheti belépési szándékát, aki betöltötte a 18. életévét, büntetlen előéletű, és nem folyik ellene eljárás.
Január 23-án tervezzük a következő oktatást, amit tesztírással zárnak a jelentkezők.
A sikeres vizsga után kezdhetnek hozzá polgárőri feladataik ellátásához. Az oktatás természetesen ingyenes, a polgárőr munka pedig társadalmi munka. Melyet mindenki azért végez, mert nemcsak nézni akarja a környezetében zajló történéseket, hanem maga is alakítani szeretné azt, hiszen lakókörnyezetünk biztonsága mindannyiunk érdeke!

Jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken: Bódis József: 30/50-97-460, Molnár Balázs: 20/45-48-968, Nikula András Csaba: 30/99-70-945

A Kéthelyi Polgárőr Egyesület minden tagja nevében békés karácsonyt és örömökben, egészségben gazdag, biztonságos, boldog új esztendőt kívánok!

Nikula András Csaba
a Kéthelyi Polgárőr Egyesület titkára
(2014. IV.szám Tél)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Bálozott az Asszonykórus
(2019. IV.szám Tél)
·Sakk
(2018. III.szám Ősz)
·Kérés
(2017. I.szám Tavasz)
·Sakk
(2015. I.szám Tavasz)
·Hunyadi utcától a Magyari utcáig
(2012. III.szám Ősz)
·Fedett kerékpártároló az iskolában
(2010. III.szám Ősz)
·Versenyek és kiemelkedő eredmények a 2008/2009. tanévben (válogatás)
(2009. II.szám Nyár)
·A Kéthelyért Egyesület éves beszámolójából
(2008. II.szám Nyár)
·Kéthely híres szülöttei
(2007. I.szám Tavasz)
·Köszönet a támogatásért
(2005. I.szám Tavasz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.06 msodperc