Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Óvoda udvar és játszótér fejlesztés
·Riport az 50 éves Horváth Józseffel
·Közérdekű tájékoztatás az avar és kerti hulladék égetéséről
·Díszőrség az ejtőernyős katonák emlékművénél Kéthelyen
·Zászlóval köszöntjük az újszülötteket
·Bemutatkozik a Yin-Yang Életmódközpont
·A kéthelyi hársfák
·A Vincés nővérek Kéthelyen
·Üzenet haza
·Egyszerűen szép
·Vitaminnal erősítik a kéthelyi gyerekek immunrendszerét
·Megújult a játszótér a Hegyalja utcában
·Sakk
·Támogatás Covid-19 pozitív családoknak

Elkezdődött az érdemi munka

Molnár Balázs, polgármester

Szeretném megköszönni a rengeteg szavazatot, mellyel Kéthely lakossága kifejezte, változást szeretne. Köszönöm, hogy bizalmat szavaztak nekem és a velem együtt induló képviselőjelölteknek, ezzel még hatékonyabbá téve annak lehetőségét, hogy együtt, egy közös célért dolgozhassunk.

Még mielőtt megkezdhettük volna munkánkat, már akadályok gördültek elénk, de átvészeltük ezt is.

A kampány során rengeteg családhoz eljutottam, meghallgattam őket, kéréseiket, észrevételeiket. Ezek hol egyéni, hol a közösséget is érintő problémák voltak. Az eltelt pár hétben próbáltam megkeresni a lehetőségeket arra, hogy mindezekre megoldást találjunk.

A munkánkat sajnos több „tűzoltó jellegű” problémamegoldással kellett kezdeni. Több önkormányzati ingatlan olyan rossz állapotban volt, ami azonnali beavatkozást igényelt. Így történhetett meg, hogy a művelődési ház egy részét (tánctermet) ideiglenesen le kellett zárni. Az iskola épületénél komolyabb beázásokat kellett megszűntetni, és ugyanez a probléma volt a moziteremnél, valamint a nemrég belsőleg felújított könyvtárnál is. A Gamesz épület egy részénél szintén voltak leázási problémák, amiket még a tél előtt javítani kellett.

Az önkormányzati intézményeket és a hivatali ügyeket áttekintve több helyen szükségesnek láttam kisebb szervezésbeli intézkedéseket, melyekre szükség volt a folyamatos, stabil munkához. Ezeket viszont a jövőben is folytatni kell.

Az év vége és a jövő év eleje - a napi feladatok mellett - az elkövetkezendő munkálatok megtervezésével fog telni. A 2015-ös évben nagyobb létszámmal szeretnénk részt venni a Start munkaprogramban, mely keretein belül a lehető legtöbb helyi munkanélkülit szeretnénk foglalkoztatni. Ezen lehetőségek felmérése a választások előtt elindult, jövő év elején már a megvalósítás szakaszába kell lépnünk.

A közösségi életben több helyen elindult, illetve folytatódott az együttműködés. Nemzeti ünnepünkön ismét részt vettek a helyi iskolás és óvodás gyerekek, a jövőbeni rendezvényeken szeretnénk, ha a többi intézmény is részt venne (szociális otthon, asszonykórus, tánccsoportok, egyház).

Minden tervünket a község fejlődéséért alakítottuk ki, de a tervek csak akkor valósulhatnak meg, ha közös erővel teszünk érte. Legyen Kéthely olyan falu, ahol öröm a közösség tagjának lenni!

Mindenkinek békés boldog karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok!

Molnár Balázs
polgármester
(2014. IV.szám Tél)
Nyomtathat verzi


Néhány régi cikk
·Programok az iskolában
(2019. I.szám Tavasz)
·Tájékoztató a hulladékudvarról
(2018. III.szám Ősz)
·Válogatás az iskolai versenyeredményekből (2015-16.)
(2016. I-II.szám Nyár)
·Kéthelyi iskolások és nyugdíjasok Bugaszegen
(2014. II.szám Nyár)
·Eredményeim, terveim
(2012. II.szám Nyár)
·A Vöröskereszt Kéthelyen
(2012. I.szám Tavasz)
·Farsang 2010 – ahogy mi láttuk
(2010. I.szám Tavasz)
·Óvoda
(2008. III.szám Ősz)
·Találkozásom Illés Tiborral
(2005. IV.szám Tél)
·Minőség, szolgáltatás, fejlesztés
(2004. IV.szám Tél)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.05 msodperc