Molnár Balázs

Molnár Balázs

Tisztelt Választópolgárok!

Molnár Balázs polgármesterjelölt vagyok.
Úgy érzem a polgármesterség szolgálat és nem rang. Kemény munkát, rengeteg kitartást, a közösség iránti felelősséget, szociális érzékenységet, a falu szeretetét, a jó szándékú, becsületes emberekben való hitet, segítő szándékot, és nem utolsó sorban hozzáértést igényel.
Az aláírásgyűjtés során az eddigi elhatározásom, miszerint jobb, összetartóbb közösséget kellene teremteni Kéthelyen, felerősödött, a helyiek problémáit hallgatva a tenni akarás fokozódott, de mindez csak úgy jöhet létre, ha a régi sérelmeket megbeszélve csak előre nézünk.
Nem bírálni szeretném az eddigi vezetés tevékenységét, csupán másként végezni a rám bízott munkát.
Településünk infrastruktúrája jól kialakított. Azonban a településen szükségessé vált több épület felújítása, rendbe tétele. A helyi utak karbantartása, rendbe tétele. Amit nagyon fontosnak tartok, a falu kulturális életének minőségét kell növelni, ezzel elérni, hogy a fiatalok számára is érdekes, értékes településünk legyen, valamint ösztönöznünk kell őket, hogy itt maradjanak, itt telepedjenek le, hisz ezen múlik Kéthely jövője.
Ezúton is szeretném megköszönni a több száz támogató aláírást, de tudjuk, a legfontosabb hogy mindenki menjen el szavazni, és nyilvánítsa ki véleményét, támogassa a számára legideálisabb jelöltet október 12-én.
Köszönöm!

Molnár Balázs