Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Óvoda udvar és játszótér fejlesztés
·Riport az 50 éves Horváth Józseffel
·Közérdekű tájékoztatás az avar és kerti hulladék égetéséről
·Díszőrség az ejtőernyős katonák emlékművénél Kéthelyen
·Zászlóval köszöntjük az újszülötteket
·Újra forog a film
·Bemutatkozik a Yin-Yang Életmódközpont

Minőség, szolgáltatás, fejlesztés

Kedves Olvasó! Tudja-e ön, hogy ez az újság - amit éppen a kezében tart - egy intézkedési terv részeként jött létre? Az intézkedési terv pedig az iskola partnereinek - szülők, gyerekek, iskola dolgozói - igénye alapján készült. Partnereinket rendszeresen kérdésekkel bombázzuk, a kapott válaszokat feldolgozzuk. Egy ilyen felmérésből kiderült, hogy a szülők szeretnének még több információt kapni az iskola életéről. Erre mi törni kezdtük a fejünket és kitaláltunk néhány dolgot: összevont szülői értekezlet, kábel TV-s műsorok az iskolai eseményekről, újság kiadása.

A pedagógusok és a gyerekek szerint az ügyeleti rendszerünk nem működött megfelelően. Ezt is átalakítottuk, szabályoztuk, így szeptembertől már egy új, hatékonyabb ügyeleti rend szerint folyik a munka.

Már készítjük az újabb kérdőíveket, hogy megismerhessük partnereink véleményét, igényeit, javaslatait és azokat beépíthessük terveinkbe, munkánkba.

A karácsony a gyermekek számára a legszebb ünnep. Még szebbé tehetjük, ha készülünk rá. A környezetünk díszítésével, ajándékok készítése közben a lelkünk is ráhangolódik. Ezért karácsony előtt játszóházat szervezünk. A gyerekeket körülvevő világból áradó durvaságot az iskola így is próbálja szelídíteni, hogy biztonságot nyújtson tanulóinak.

Mindezt a minőségfejlesztés keretében tesszük. Ez egy körforgás, ami a jobbítást szolgálja. A folyamatos fejlesztésbe így kapcsolódnak be partnereink. Így válik az iskola szolgáltató intézménnyé.

Minőségi team
(2004. IV.szám Tél)
Nyomtathat verzi


Néhány régi cikk
·Bölcsőde a kéthelyi apróságoknak
(2019. III.szám Ősz)
·Kerámia szakkör
(2018. III.szám Ősz)
·Kérés
(2017. I.szám Tavasz)
·Trianoni emlékmű Kéthelyen
(2015. II.szám Nyár)
·Anekdotákat gyűjtök
(2013. I.szám Tavasz)
·Csata a szülőfalumért - Kéthely, 1944.
(2011. IV.szám Tél)
·Pálinkás Henrietta képviselőjelölt bemutatkozása
(2010. III.szám Ősz)
·280 éve lett Kéthely Hunyady-birtok
(2007. III.szám Ősz)
·Találkozásom Illés Tiborral
(2005. IV.szám Tél)
·Az influenzáról...
(2004. IV.szám Tél)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.06 msodperc