Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Helyesen író kéthelyi lányok
·A Kapitány kiszállt...
·Télutó, tavaszelő az oviban
·Húsvét
·Kéthelyi sorsok
·A támogatott lakhatásért
·Kéthelyi mesterek - Mika Szabolcs, a preparátor
·Boszibál ismét
·Sakk
·Pünkösd

Minőség, szolgáltatás, fejlesztés

Kedves Olvasó! Tudja-e ön, hogy ez az újság - amit éppen a kezében tart - egy intézkedési terv részeként jött létre? Az intézkedési terv pedig az iskola partnereinek - szülők, gyerekek, iskola dolgozói - igénye alapján készült. Partnereinket rendszeresen kérdésekkel bombázzuk, a kapott válaszokat feldolgozzuk. Egy ilyen felmérésből kiderült, hogy a szülők szeretnének még több információt kapni az iskola életéről. Erre mi törni kezdtük a fejünket és kitaláltunk néhány dolgot: összevont szülői értekezlet, kábel TV-s műsorok az iskolai eseményekről, újság kiadása.

A pedagógusok és a gyerekek szerint az ügyeleti rendszerünk nem működött megfelelően. Ezt is átalakítottuk, szabályoztuk, így szeptembertől már egy új, hatékonyabb ügyeleti rend szerint folyik a munka.

Már készítjük az újabb kérdőíveket, hogy megismerhessük partnereink véleményét, igényeit, javaslatait és azokat beépíthessük terveinkbe, munkánkba.

A karácsony a gyermekek számára a legszebb ünnep. Még szebbé tehetjük, ha készülünk rá. A környezetünk díszítésével, ajándékok készítése közben a lelkünk is ráhangolódik. Ezért karácsony előtt játszóházat szervezünk. A gyerekeket körülvevő világból áradó durvaságot az iskola így is próbálja szelídíteni, hogy biztonságot nyújtson tanulóinak.

Mindezt a minőségfejlesztés keretében tesszük. Ez egy körforgás, ami a jobbítást szolgálja. A folyamatos fejlesztésbe így kapcsolódnak be partnereink. Így válik az iskola szolgáltató intézménnyé.

Minőségi team
(2004. IV.szám Tél)
Nyomtathat verzi


Néhány régi cikk
·Tevékeny évet zárt a művelődési ház
(2018. IV.szám Tél)
·Kéthely SE hírei
(2018. II.szám Nyár)
·Trianoni emlékmű Kéthelyen
(2015. II.szám Nyár)
·Évfordulóink 2014-ben
(2014. I.szám Tavasz)
·Bajnok Eszter országos bajnok
(2013. II.szám Nyár)
·Dr. Bánkuty József polgármester-jelölt bemutatkozása
(2010. III.szám Ősz)
·Iskolaérettségi mérés az óvodában
(2009. I.szám Tavasz)
·Katasztrófavédelem
(2007. II.szám Nyár)
·Kórushírek
(2006. II.szám Nyár)
·Eredményeink
(2005. II.szám Nyár)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.04 msodperc