Könyvtárátadás és kiállítás-megnyitó

2012. december 10-én délután szép számban gyűltünk össze a megszépült, felújított Községi Könyvtárban Kovács Lajosné, könyvtáros meghívására.
Sipos Balázs polgármester tájékoztatott bennünket arról, hogy a „Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra fejlesztése – Tudásdepó Expressz támogatása” című pályázaton 100 %-os támogatást nyert el községünk önkormányzata. Ennek keretében a Községi Könyvtár informatikai fejlesztésére és belső felújítására került sor. Polgármesterünk és könyvtárosunk köszönetüket fejezték ki mindazoknak, akik társadalmi munkában, önként segítettek a könyvek átpakolásában. Kati megköszönte az olvasók türelmét a felújítással járó kényelmetlenségek elviselése miatt, és szívélyesen invitált mindenkit a kellemesebb környezetben, megújult informatikai szolgáltatásokkal bővült könyvtárba.
A szervezők kellemes, karácsonyváró műsorral kedveskedtek a megjelent közönségnek, melynek keretében Udvari Mária, Kovacsics László és Lengyel Péter felolvastak, Hegedüs Anna és Mika Liliána furulyázott, a másodikosok alkalmi kórusa Bogyóné Samu Hajnalka vezetésével karácsonyi dalokat adott elő.
Végezetül Balla Mária megnyitotta a Farkas család – Farkas János és vitéz Farkas László kéthelyi kántortanítók - életútját bemutató fotókiállítást, mely a könyvtár nyitvatartási idejében látogatható.

Polgármesterünk beszéde a könyvtárátadási rendezvényen A másodikosok énekeltek Anna és Lili furulyakettőse Nézők
Balázs Andorné