Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum

Legújabb szám
·Le a cipőkkel! Elkészült!
·Aranysakál és róka “létük” csúcspontján
·Németh István nyomdokain
·Megújul a szőlőhegyi kápolna
·Önkormányzati hírek
·Huszonöt éve, 1996-ban alakult meg a sakkszakkör
·Hírek a Települési Értéktár tájáról
·Az újrakezdés sokszor a legjobb döntés az életben
·Annus néni 95 éves
·Sakkhírek
·Nyári táborok az általános iskolában - Hasznos ismeretek
·Kalandozó tábor – két turnusban
·Német nyelvi tábor
·Léna virágoskertje és ami mögötte van…
·Egy fiatal fotós Kéthely értékeinek nyomában

Falunapi horgászverseny

Gyülekezés

A kéthelyi Bányató Kft. által üzemeltetett tavon „Falunapi horgászverseny” került megszervezésre 2012. június 9-én, Valérián József ötletgazda és Hosszú László segédletével. A korai kelés ellenére ezen a szombati napon, festői környezetben összesen 32 falubeli horgász mérhette össze tudását és ügyességét felnőtt és gyermek kategóriákban.

21 felnőtt induló közül Hosszú László bizonyult a legeredményesebbnek 14 db halával, melyeknek súlya 18220 gramm volt. E mellett még a legnagyobb hal különdíját is ő tudhatta magáénak, mely egy 3480 grammos ponty volt. Rajta kívül még a 2-6. helyig részesültek a horgászok díjazásban, 2. Valérián József, 3. Bogdán Dominik, 4. Bölcs József, 5. Sipos Balázs, 6. id. Valérián József. Különdíjban részesült Tapaszti Gergő, aki a versenyen a legkisebb halat fogta a felnőttek között, Tasi József, aki a legtöbb törpeharcsát és Valérián József, aki 35 db halat és ezzel a legtöbbet szákolta összesen. Egyetlen női indulóként Bölcs Józsefné is különdíjban részesült.

Mérlegelés

A gyermek kategóriában 11-en indultak, közülük Hosszú Kristóf bizonyult a legeredményesebbnek 7 db hallal, 2140 gramm súllyal. Őt Móricz Gergő követte 5 db hallal, 2020 grammal. A harmadik helyért szoros verseny alakult ki, de a végén az ezért járó díjat Bajnok Bálint zsebelhette be 14 db fogott halával, melyeknek súlya 310 gramm volt. A gyermek kategória különdíjasai Bartis Melinda, aki ezt a legkisebb fogott halával érdemelte ki, és Szilágyi Alexandra, aki a mezőny legfiatalabb tagja volt.

A verseny végeztével jó hangulatban fogyasztották el a résztvevők a Hosszú László által készített ebédet, és osztották meg egymással élményeiket és tapasztalataikat.

Köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik részvételükkel, munkájukkal, tárgyjutalmakkal, és az ebédhez valóval támogatták a rendezvényt.

Ebéd
Móricz Gergő a horgászversenyen
Sipos Balázs
polgármester
(2012. II.szám Nyár)
Nyomtathat verzi


Néhány régi cikk
·Levélváltás Havanecz Biankával
(2019. III.szám Ősz)
·Megyei értékek
(2018. IV.szám Tél)
·Antal László koreográfus, néptáncpedagógus 70 éves
(2016. IV.szám Tél)
·Hetven éve történt*
(2015. I.szám Tavasz)
·Versenyeredmények az iskolában a 2013/14. tanévben
(2014. II.szám Nyár)
·Zumba
(2012. II.szám Nyár)
·Németh Lajos képviselőjelölt bemutatkozása
(2010. III.szám Ősz)
·Katasztrófavédelem
(2007. II.szám Nyár)
·Országos kompetenciamérés
(2007. II.szám Nyár)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.04 msodperc