Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Óvoda udvar és játszótér fejlesztés
·Riport az 50 éves Horváth Józseffel

Ősz az iskolában

Ünnepek - Jeles nemzeti eseményeinkről minden évben megemlékezünk. Már hagyomány, hogy az aradi vértanúk napjára a Diákönkormányzat tagjai készülnek. Idén október 6-án is színvonalas, megindító összeállítást láthattunk tőlük. Október 23-át a hatodik osztályosok műsorával ünnepeltük a művelődési házban. Karácsonyra a negyedik osztályosok készülnek. Köszönet a felkészítőknek, Pandur Tímeának, Vörös Zsoltnak, Némethné Makay Ilonának, Udvari Máriának!
Nincs könnyű dolga a rendező tanárnak, amikor egy osztályból kell szereplőket válogatnia, hiszen nem mindenki született tehetség. Van, aki nem hangsúlyoz tökéletesen, akad, aki enyhe beszédhibával küszködik, mások szégyenlősek, lámpalázasak. De ők is lehetőséget kapnak. Megmutathatják képességeiket, megismerhetik saját korlátaikat, és túlléphetnek azokon. Sokat próbálnak, készülnek a szereplésre. Jó látni a fejlődésüket.

Tisztelgés az aradi vértanúk előtt

Játszótér – Idén tavasszal kezdtük az iskolaudvaron a játszótér felújítását egy homokozó kialakításával, ami szülői segítséggel valósult meg. Próbálkoztunk a Főzzünk játszóteret! nyereményjátékkal, sajnos nem volt szerencsénk. Ettől függetlenül gyűjtjük tovább a Delikát8 vonalkódokat, köszönettel fogadjuk az iskolában. A Hóvirág Közalapítvány (18765618-1-14) kuratóriumában úgy gondoltuk, az utóbbi évek megtakarításai lehetővé teszik, hogy merészebben költekezzünk. Vásároltunk néhány uniós szabványnak megfelelő, biztonságos fajátékot – lengő hintát, 2 libikókát, kombinált mászókát -, melyeket tavasztól vehetnek birtokba a gyerekek. Hogy ne legyen sorban állás, tülekedés, jó lenne további játékokkal bővíteni a választékot. Két jótékonysági vásárunk bevételét is erre a célra kívánjuk felhasználni.
Felhívást intézünk a Szülői Szervezethez, községünk vállalkozóihoz, lakosságához, hogy lehetőségeikhez mérten ők is támogassák ezt a kezdeményezést!

Másodikosok örülnek a testvérosztály ajándékának
Balázs Andorné
a Hóvirág Közalapítvány kuratóriuma nevében
(2011. IV.szám Tél)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Helyi gazdaságfejlesztés Kéthely községben
(2020. II.szám Nyár)
·Sakkos híreink
(2017. III.szám Ősz)
·Sakk
(2015. IV.szám Tél)
·Mika Szabolcs
(2014. III.szám Ősz)
·Falu karácsonya 2012.
(2012. IV.szám Tél)
·Önkormányzati tájékoztató
(2012. I.szám Tavasz)
·Fogathajtó verseny
(2009. II.szám Nyár)
·Hagyományőrző és hagyományteremtő Szüreti Mulatság 2008
(2008. III.szám Ősz)
·Barátunk a vers
(2006. I.szám Tavasz)
·Új gyerekek, új dolgok az óvodában
(2005. III.szám Ősz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.06 msodperc