Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Helyesen író kéthelyi lányok
·A Kapitány kiszállt...
·Télutó, tavaszelő az oviban
·Dicsértessék a Jézus Krisztus!
·Kéthelyi sorsok
·A támogatott lakhatásért
·Kéthelyi mesterek - Mika Szabolcs, a preparátor
·Boszibál ismét
·Sakk

Új tanítónő az iskolában

A 2011/12-es tanévben Molnár Marianna alsós tanítónő anyai örömök elé néz. Helyét távollétében, szerződéssel új kolléganő tölti be, aki 11 évvel ezelőtt már dolgozott a kéthelyi iskolában, tehát ismerősként üdvözölhettük a tantestületben. Lelkesen, nagy odaadással látott munkához. Hagyományainkhoz híven lehetőséget adtunk neki, hogy olvasóinknak bemutatkozzon.

Nemes Béláné, Ildi néni

Nemes Béláné, született Fejes Ildikó vagyok. Boronkán élek férjemmel és két gyermekemmel. Lányom végzős egyetemista Pécsett, fiam pedig utolsó éves gimnazista Kaposváron, a katolikus gimnáziumban.
A kaposvári Tanítóképző Főiskolán szereztem általános iskolai tanítói végzettségemet. Korábban Marcaliban és Öreglakon dolgoztam gyógypedagógiai intézményekben, utóbbiban 2 évig lakásotthon vezetőjeként.
Szabadidőmben, ha tehetem, legszívesebben a természetben tartózkodom. Gyalogtúrázok, biciklizek, ez tud a legjobban kikapcsolni és megnyugtatni. Nagyon szeretem a magyar népművészet minden ágát, legyen az néptánc, népzene vagy a kézművesség bármely formája. Művelője nem, csak csodálója vagyok. Kedves könyvem Wass Albert: Funtinelli boszorkány c. regénye, mely különös, varázslatos világba kalauzol el. Szívesen olvasok verseket, melyek mélyen hatnak érzelemvilágomra és elgondolkodtatnak.
Köszönöm, hogy bizalommal és szeretettel fogadtak az iskolában, ez bátorságot és lendületet adott. Igyekszem rászolgálni erre a bizalomra. Remélem, hogy a gyerekek és a szülők is hamar elfogadnak és megkedvelnek!
Köszönöm a lehetőséget a bemutatkozásra.

Nemes Béláné
(2011. III.szám Ősz)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·A 2018/2019-as tanév rövid áttekintése
(2019. II.szám Nyár)
·Alakuló testvér-települési kapcsolat
(2017. IV.szám Tél)
·Herman Ottó útján
(2016. I-II.szám Nyár)
·Lezárult a 2013-as alapkompetencia képzés Kéthelyen
(2014. I.szám Tavasz)
·A művelődés hírei
(2012. III.szám Ősz)
·Horgász leszek
(2011. IV.szám Tél)
·Köszönet
(2009. I.szám Tavasz)
·Segítsünk!
(2007. II.szám Nyár)
·Karácsonyi emlékek
(2005. IV.szám Tél)
·Képriport a farsangról
(2005. I.szám Tavasz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.05 msodperc