Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Helyesen író kéthelyi lányok
·A Kapitány kiszállt...
·Télutó, tavaszelő az oviban
·Húsvét
·Kéthelyi sorsok
·A támogatott lakhatásért
·Kéthelyi mesterek - Mika Szabolcs, a preparátor
·Boszibál ismét
·Sakk
·Pünkösd

Peti Gréta képviselőjelölt bemutatkozása

Peti Gréta képviselőjelölt

Peti Gréta vagyok, Kéthelyre születtem. Szüleimtől kaptam örökségül a sport és a szervezői munka szeretetét. A kéthelyi művelődési házban 1,5 éve dolgozom. Művelődésszervező és magyarságtudomány szakon szereztem diplomát, emellett népi játszóház vezetői képesítésem van. Független jelöltként indulok, mert nem tudok és nem is akarok senkit politikai, vallási, nemzetiségi vagy egyéb hovatartozása szerint megkülönböztetni, hisz a lakosság érdekeit függetlenül szeretném képviselni. Minden ember önálló, autonóm egyén, aki rettentő sok belső értéket képvisel, és ezeknek a belső értékeknek a kiaknázása viheti előre és formálhatja szebbé községünket. Sok mindenre tanított és tanít folyamatosan a családom, a munkám, a kézilabda, de mondhatnám a hagyományőrző csoportot is: szeretetre, kitartásra, egymásért való küzdésre, megbecsülésre, tiszteletre. Mindegy, hogy ki milyen közösségben teljesíti ki önmagát, valósítja meg céljait, fontos a tenni akarás és a helyi értékek megőrzése, védelme, felkarolása. Megszerezni és megkapni dolgokat egy pillanat is elég, de megtartani, továbbadni, az az igazán nehéz feladat.

(2010. III.szám Ősz)
Nyomtathat verzi


Néhány régi cikk
·Programok az iskolában
(2019. I.szám Tavasz)
·1%
(2017. I.szám Tavasz)
·Sakk
(2016. IV.szám Tél)
·Németh István
(2014. III.szám Ősz)
·Sakk
(2012. III.szám Ősz)
·Az elsősök és a Télapó
(2010. IV.szám Tél)
·Farsang az óvodában
(2009. I.szám Tavasz)
·Húsvéti alkotások
(2008. I.szám Tavasz)
·Körjegyzőség 2007. január 1-től
(2006. IV.szám Tél)
·Élményeim a sítáborról
(2004. I.szám Tavasz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.05 msodperc