Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Óvoda udvar és játszótér fejlesztés
·Riport az 50 éves Horváth Józseffel
·Közérdekű tájékoztatás az avar és kerti hulladék égetéséről
·Díszőrség az ejtőernyős katonák emlékművénél Kéthelyen
·Zászlóval köszöntjük az újszülötteket
·Bemutatkozik a Yin-Yang Életmódközpont
·A kéthelyi hársfák
·A Vincés nővérek Kéthelyen
·Üzenet haza
·Egyszerűen szép
·Vitaminnal erősítik a kéthelyi gyerekek immunrendszerét
·Megújult a játszótér a Hegyalja utcában
·Sakk
·Támogatás Covid-19 pozitív családoknak

Nyitott Klub

Március hónapban Varjaskéri Gyuláné kezdeményezésére és az idősebb korosztály együttműködésével létrejött az összejöveteleit havi rendszerességgel tartó Nyitott Klub, amely programjaira várja az érdeklődőket, idősebbeket és fiatalabbakat egyaránt. A márciusi alakuló összejövetel után áprilisban a Marcali Rendőrkapitányság munkatársai, a kéthelyi körzeti megbízottak részvételével nagysikerű, vetítéssel összekötött előadást tartottak a KRESZ-szabályok változásairól, valamint a személyes biztonságunkat fenyegető veszélyekről. A klub néhány tagja a Kéthelyért Egyesülettel összefogva húsvét előtt elvégezte a temető takarítását. A takarítást ősszel szeretnénk megismételni, de nagyobb számú résztvevővel. Csatlakozhatnak hozzánk a klub és az egyesület tagjain kívül mások is. Áprilisi programunkat Ismerjük meg Kéthelyt sorozatcímmel hirdettük meg, s a község északi végén, a Bánya-tó melletti, születő Parkerdőben jártunk. A sétán - amelyen a Marcali Városi Televízió munkatársai is jelen voltak és filmet készítettek – a résztvevők nagy élvezettel fedezték fel az eddig ismeretlen természeti értékeinket. A terület már részben parkosított és rendezett, a munka tovább folyik civil összefogással, önkéntes munkával, fiatal és idősebb férfiak részvételével. A parkerdő természetföldrajzi jellemzőiről, növényzetéről és kialakításnak munkálatairól lapunk 2009. évi őszi számában Németh István már beszámolt. Ez a cikk keltette fel a mi érdeklődésünket is, ezért indultunk el a parkerdő felfedezésére. Júniusi programunkat ismét a művelődési házban tartjuk, ennek témája a grafológia. Samu Zoltánné Bogyó Hajnalka grafológus lesz a vendégünk. Év végéig kialakított programunk van, amelyben szerepel kirándulás és más szabadtéri program, karácsonyi kézműves foglalkozás, továbbá több előadás is, egészségügyi, asztrológiai és helytörténeti témában. Az összejöveteleken naptár szerint éppen esedékes helyi szokásokról is megemlékezünk, Dávid Lászlóné és a klub többi tagja segítségével. A plakátokon és a helyi televízióban meghirdetett programjaink nyilvánosak és bárki által látogathatók, de állandó résztvevőként a klubtagsághoz is csatlakozni lehet. A klub céljai: a civil aktivitás és a közösségi élet erősítése, hasznos ismeretek közvetítése, műveltségünk gyarapítása, de egyben kellemes és szórakoztató időtöltés és együttlét is.

Kirándulás a parkerdőbe
Etető
Balla Mária
(2010. II.szám Nyár)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Művészeti tábor
(2019. II.szám Nyár)
·Programterv júliustól szeptemberig
(2017. II.szám Nyár)
·Tájékoztató a Települési Értéktár létrehozásáról
(2016. III.szám Ősz)
·Anekdóták
(2015. I.szám Tavasz)
·Konyhafelújítás Kéthelyen
(2013. III.szám Ősz)
·Felhívás
(2011. IV.szám Tél)
·Mándli Sándorné Németh Marianna képviselőjelölt bemutatkozása
(2010. III.szám Ősz)
·A világ nagyjai a magyarokról
(2008. III.szám Ősz)
·Új gyerekek, új dolgok az óvodában
(2005. III.szám Ősz)
·A Petőfi Művelődési Ház programjai
(2004. III.szám Ősz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.05 msodperc