Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Óvoda udvar és játszótér fejlesztés
·Riport az 50 éves Horváth Józseffel
·Közérdekű tájékoztatás az avar és kerti hulladék égetéséről
·Díszőrség az ejtőernyős katonák emlékművénél Kéthelyen
·Zászlóval köszöntjük az újszülötteket
·Bemutatkozik a Yin-Yang Életmódközpont
·A kéthelyi hársfák
·A Vincés nővérek Kéthelyen
·Üzenet haza
·Egyszerűen szép
·Vitaminnal erősítik a kéthelyi gyerekek immunrendszerét
·Megújult a játszótér a Hegyalja utcában
·Sakk
·Támogatás Covid-19 pozitív családoknak

Farsang 2010 – ahogy mi láttuk

Támadt egy merész ötletem. Úgy gondoltam, „építő kritika” gyanánt megkérdezem pár diáktársamat, mi a véleményük az idei, átalakított iskolai farsangról. Szerintem a szervezőket érdekli a gyerekek véleménye, mert nem saját maguknak, hanem nekünk szeretnék jobbá tenni a jelmezbált.

Iskolai jelmezesek

Schmidt Virág (8. o.) – Szerintem a 2010-es farsang megint jól sikerült. Nekem minden produkció tetszett, mert humorosak és kreatívak voltak. A zsűri nehezen döntött. Az ajándékok szépek voltak, a sütik, szendvicsek pedig finomak. A nassolás után mindenkinek jól esett egy kis mozgás a táncházban. Sajnos, a rossz idő miatt hamarabb haza kellett menni, de az idei farsang így is emlékezetes marad.

Sebdenics Regina (8. o.) – Először – mint sok társam – én is csodálkoztam, hogy ebben a tanévben nem lesznek osztályműsorok a farsangon. De szerintem ez jó ötlet volt, hisz ez egy jelmezbál, nem pedig Ki mit tud?. Sok ötletes jelmezt láttam, pár csoporton pedig jót lehetett nevetni. Összességében jól éreztem magam, és remélem, még sok ilyen sikeres rendezvény lesz az iskola történetében.

Tarcsa Eszter (8. o.) – Az újítások ellenére nekem is tetszett a farsang. Kár, hogy az időjárás közbeszólt, ezáltal a táncház rövidre sikeredett.

Dávid Gergő (6. o.) - Szerintem jók voltak a jelmezesek, de véleményem szerint jövőre lehetnének többen is egy csoportban.

Timi néni - A változtatások és a zord időjárás ellenére színvonalas rendezvényben volt részünk, sok jó ötlettel, szenzációs kivitelezéssel, fantasztikus nyereményekkel.

Köszönöm a véleményeket!

A megkérdezettek közül többen hiányolták a régi nagy, közös produkciókat, de összességében a többség jól érezte magát, szerintem is színvonalas farsangunk volt idén. Reméljük, jövőre - leszűrve az idei tanulságokat - még ennél is jobb lesz!

Dr. Bubó rendel
Shrek
Bartis Melinda Anna 6. o.
(2010. I.szám Tavasz)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Csoportos gyógytorna a faluban
(2019. IV.szám Tél)
·Szüreti felvonulás és bál Kéthelyen
(2018. III.szám Ősz)
·Adventi ünnepi vásár
(2015. IV.szám Tél)
·Rákóczi Mária
(2014. III.szám Ősz)
·Új rovatok indulhatnak
(2013. IV.szám Tél)
·Sakk
(2011. II.szám Nyár)
·Nyári tábor 2010.
(2010. III.szám Ősz)
·Rendelet a térítési díj és tandíj fizetés szabályairól
(2008. III.szám Ősz)
·Találkozásom Illés Tiborral
(2005. IV.szám Tél)
·Nátha nyáron?
(2005. II.szám Nyár)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.06 msodperc