Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum

Legújabb szám
·Le a cipőkkel! Elkészült!
·Aranysakál és róka “létük” csúcspontján
·Németh István nyomdokain
·Megújul a szőlőhegyi kápolna
·Önkormányzati hírek
·Huszonöt éve, 1996-ban alakult meg a sakkszakkör
·Hírek a Települési Értéktár tájáról
·Az újrakezdés sokszor a legjobb döntés az életben
·Annus néni 95 éves
·Sakkhírek
·Nyári táborok az általános iskolában - Hasznos ismeretek
·Kalandozó tábor – két turnusban
·Német nyelvi tábor
·Léna virágoskertje és ami mögötte van…
·Egy fiatal fotós Kéthely értékeinek nyomában

Új fogorvosunk bemutatkozik

Szeretettel üdvözlöm a kéthelyieket!

Fogorvosunk, Dr. Laboda Marianna

Dr. Laboda Marianna vagyok, Kéthely és Somogyszentpál fogorvosa.

Sokukkal már volt alkalmam a személyes találkozásra, rengetegen vannak viszont azok, akik nem ismernek. Engedjék meg tehát, hogy pár szóban írjak magamról.

Először is szeretném megköszönni barátságos, szeretetteljes fogadtatásomat a községben. Bár egy fogorvos mindig inkább a "szükséges rossz" kategóriába sorolható, nagyon kellemesen ért az itteni emberek nyitottsága és bizalma.

Mint tudják, 2009. október 1-jén kezdtem meg ténykedésemet a fogorvosi rendelőben. Idáig azonban hosszú út vezetett.

1979-ben születtem Miskolcon. A természet, a biológia iránti érdeklődésem, szeretetem már korán megmutatkozott. Gimnáziumban középfokú nyelvvizsgát szereztem német és angol nyelvből is. Érettségi és az egyetemi felvételi idejére már egyértelművé vált számomra az orvosi pálya választása, melyen belül a fogorvoslás tűnt ideálisnak. Sikeres felvételi vizsga után 1997-től a Debreceni Egyetemen folytattam tanulmányaimat, majd 2003-ban, a diploma megszerzését követően szülővárosom mellett, Nyékládházán helyezkedtem el a körzeti fogorvosi rendelőben. A megszerzett angol nyelvtudás és a külföldi munka lehetősége azonban arra sarkallt, hogy Angliában is szerencsét próbáljak. 2006-ban férjemmel - aki szintén fogorvos - egymásból erőt merítve, minden bátorságunkat összeszedve megkezdtük tevékenységünket a kelet-angliai Harleston nevű településen. Itt szintén társadalombiztosítási rendszerben dolgoztunk, így módunkban állt látni a különbségeket, az angol rendszer előnyeit és hátrányait, miközben szakmailag és világnézetben is rengeteget gyarapodtunk. Nem tagadom, nagyon szép évek voltak, de ez önmagában mégsem volt elég. Megismerkedtünk ugyanis egy rendkívül erős, talán minden mást elsöprő érzéssel: a honvággyal. Folyamatosan arról ábrándoztunk, mihez kezdünk majd, ha hazatérünk Magyarországra. Ez az álom mindkettőnk számára ugyanaz volt: letelepedni a Balaton vonzáskörzetében és önálló vállalkozást indítani, családot alapítani. Így 3 év után, magunk mögött hagyva a szigetvilágot, hazajöttünk tehát. Kéthely és Balatonszentgyörgy pedig mintha csak ránk várt volna!

Innen már ismerős a történet. A hosszadalmas papírmunka után idén október elsején elindítottuk Kéthelyen a rendelést asszisztensnőmmel, Horváthné Deák Margittal, aki azóta is nagyon nagy segítség nekem, mind szakmai mind helyismereti szempontból. Jó szervezőképességű, jól ismeri a lakosságot, és hozzá is bizalommal fordulnak a betegek.

Tudom, hogy sokan vannak, akik tartanak, sőt, akár rettegnek a fogászati kezeléstől. Tény azonban, hogy mindenkinek szüksége van rá. Én annyit ígérhetek, hogy minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy a lehető legkisebbre csökkentsem a félelmet, fájdalmat, ehhez azonban elsősorban az Önök együttműködésére van szükségem.

Amennyiben kétségeik lennének, érdemes először egy konzultációra bejelentkezni, melyen megbeszéljük a tennivalókat, az esetleges költségeket, a kezelések várható időtartamát és más felmerülő problémákat, kérdéseket. Hiszen ez nem kerül semmibe, fájdalommentes és talán segít legyőzni a kezdeti félelmeket is.

Ezúton szeretnék mindannyiuknak jó egészséget és áldott ünnepeket kívánni:

Dr. Laboda Marianna
(2009. IV.szám Tél)
Nyomtathat verzi


Néhány régi cikk
·Gyászhír
(2021. I.szám Tavasz)
·Egyszerűen szép
(2019. II.szám Nyár)
·Vecsernik Alexandra: Adventtől Karácsonyig
(2016. IV.szám Tél)
·Fekete Csaba
(2014. III.szám Ősz)
·Jázmin bemutatkozik
(2012. IV.szám Tél)
·Kirándulás Angliába
(2011. II.szám Nyár)
·Németh Lajos képviselőjelölt bemutatkozása
(2010. III.szám Ősz)
·Katasztrófavédelem
(2007. II.szám Nyár)
·Színházban jártunk
(2006. I.szám Tavasz)
·„A Nagy Könyv” Kéthelyen
(2005. I.szám Tavasz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.05 msodperc