Megemlékezés az elhunyt kéthelyi sportolókról

Emlékmű az elhunyt kéthelyi sportolóknak

2008. augusztus 20-án Németh József kéthelyi plébános megszentelte a futballpályánál felállított emlékművet, amelyet Nikula András kőfaragómester készített el.
E napon lépett működésbe hivatalosan a pálya mellett elkészült világítás. Ezentúl a kéthelyi focisták már sötétben is edzhetnek. A sportöltöző külső és belső felújítására is sor került.
A SLASZ-tól (Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség) egy garnitúra felszerelést kapott a helyi labdarúgócsapat, melyet dr. Szilvási Józseftől, az MLSZ etikai bizottságának vezetőjétől vehettek át. Rózsavölgyi István, a SLASZ főtitkára megköszönte a csapat eddigi szereplését, játékát és a SLASZ nevében ajándékcsomagot adott át Németh Lajos polgármesternek és Nikula András elnöknek a kéthelyi fociért végzett munkájuk elismeréseként.
A csapat házon belül is ajándékozott, emléklapot Fekete Lászlónak, aki immár 33 éve aktív játékosa a kéthelyi felnőtt keretnek. Mind játékával, mind hozzáállásával példamutató a mai fiatalok számára.
A nap végén az „i-re a pontot” a Balatonlelle elleni győztes kupameccs tette fel. A helyi csapat 4 – 3 –as végeredménnyel nyerte a mérkőzést.
Szeptemberben a kispadokat is kicserélték az új szabványoknak megfelelően. Köszönet a helyi önkormányzatnak, vállalkozóknak és magánembereknek, akik segítettek szebbé tenni környezetünket.

Kéthely SE Labdarúgó Szakosztálya
Nikula András Csaba