Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·A Nyitott Klub elmúlt öt évéről
·Ha nyár….., akkor olvasótábor!
·300 éves az iskolai oktatás Kéthelyen
·Állatartás
·Nehéz hónapok a vírushelyzet miatt
·Helyi gazdaságfejlesztés Kéthely községben
·Német nyelvi tábor
·Három éve Kéthelyen az Atroplusz Kft.
·Erdei játszótábor két turnusban
·Újra pereg a film a Kéthelyi moziban
·Egyszerűen szép
·Magyarok kenyere gyűjtőpont Kéthelyen

Élmények a fonyódligeti táborból

A tábor június 26-án kezdődött. Nagyon jó volt, mindenfélét csináltunk.
Elmentünk Badacsonyba, sétáltunk Fonyódligeten és különböző programokra mentünk. Voltunk diszkóban, a tábornyitón, sok barátot szereztünk. Faházban aludtunk, ahol mi épp az első szobát kaptuk két emeletes ággyal. Kipakoltunk és eljött az este. Hamar reggel lett, fél nyolckor ébresztő, majd indultunk reggelizni. Utána jött a szobaszemle, aztán a Balaton. Néha hideg, máskor meleg volt a víz, de minket ez nem érdekelt, bementünk és vígan játszottunk benne. A Balatonhoz egy nagy focipályán keresztül vezetett az út. Volt büfé, amiben sok cukrot és jégkrémet árultak. Mellette egy nagy ugráló is állt, én is ugráltam rajta. Sok minden jó volt a táborban, különösen a csínyek, amiket elkövettünk. Pl. lefröcsköltük a tanár nénit a Balatonban, de az is jó volt, amikor a fiúk vízi bombával dobáltak, és amikor követni kezdtük a fiúkat a diszkóban.
Sajnálom, hogy gyorsan elment az egy hét a táborban. Maradtam volna még.

Szabó Alexandra, 7. b

Amint odaértünk a táborba, lementünk a Balatonhoz. Nóra hozta magával a labdáját is, amit elvitt a víz. Reménykedtünk benne, hogy visszafújja a szél. Nagyon vártuk, hogy menjünk Badacsonyba, hátha megtaláljuk, de nem volt szerencsénk. Sokat sétáltunk, vásároltunk. A vonat késett, ezért, hogy elérjük a hajót, Timi néninek muszáj volt futnia. Szerencsére a tanár néni ismerte a hajó kapitányát, ezért megmondta neki, várjon, mert megyünk. A hajóval hamar átértünk a túlpartra. Remélem, jövőre is lesz tábor!

Móricz Zsófia, 7. b

A táborban nagyon jól éreztük magunkat. Az első napon az újoncok, mint én nem ismerték ki magukat. Még nem voltam táborban, ezért nagyon izgultam. De Gergő szerencsére megmutatott mindent.
Első nap azon versengtünk, hol aludjunk. A szobatársaimmal minden este sokat nevettünk, mert mindig találtunk vicceket, amit valamelyikünk nem ismert. Egyik este úgy nevettem, hogy leestem az ágyról.
Másnap Gergővel elmentünk fagyizni. Elindult a tábori bajnokság, de sajnos mi nem tudtunk csapatot beíratni, mert kevesen voltunk. Hát így teltek a nyári tábori napjaim…

Vancsó Dániel, 7. b
(2006. III.szám Ősz)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Sakk
(2020. I.szám Tavasz)
·Ehető élmények a művelődési házban
(2017. II.szám Nyár)
·A hétköznapokon túl…
(2016. IV.szám Tél)
·Helytörténeti vetélkedő 2014
(2014. II.szám Nyár)
·Önkormányzati tájékoztató
(2013. I.szám Tavasz)
·A tornaterem felújítása
(2011. IV.szám Tél)
·Tartalmas nyarat éltünk…
(2009. III.szám Ősz)
·Rendelet a térítési díj és tandíj fizetés szabályairól
(2008. III.szám Ősz)
·Kórushírek
(2006. II.szám Nyár)
·Emlékezzünk...
(2004. III.szám Ősz)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.05 msodperc