Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum

Legújabb szám
·Le a cipőkkel! Elkészült!
·Aranysakál és róka “létük” csúcspontján
·Németh István nyomdokain
·Megújul a szőlőhegyi kápolna
·Önkormányzati hírek
·Huszonöt éve, 1996-ban alakult meg a sakkszakkör
·Hírek a Települési Értéktár tájáról
·Az újrakezdés sokszor a legjobb döntés az életben
·Annus néni 95 éves
·Sakkhírek
·Nyári táborok az általános iskolában - Hasznos ismeretek
·Kalandozó tábor – két turnusban
·Német nyelvi tábor
·Léna virágoskertje és ami mögötte van…
·Egy fiatal fotós Kéthely értékeinek nyomában

Élmények a fonyódligeti táborból

A tábor június 26-án kezdődött. Nagyon jó volt, mindenfélét csináltunk.
Elmentünk Badacsonyba, sétáltunk Fonyódligeten és különböző programokra mentünk. Voltunk diszkóban, a tábornyitón, sok barátot szereztünk. Faházban aludtunk, ahol mi épp az első szobát kaptuk két emeletes ággyal. Kipakoltunk és eljött az este. Hamar reggel lett, fél nyolckor ébresztő, majd indultunk reggelizni. Utána jött a szobaszemle, aztán a Balaton. Néha hideg, máskor meleg volt a víz, de minket ez nem érdekelt, bementünk és vígan játszottunk benne. A Balatonhoz egy nagy focipályán keresztül vezetett az út. Volt büfé, amiben sok cukrot és jégkrémet árultak. Mellette egy nagy ugráló is állt, én is ugráltam rajta. Sok minden jó volt a táborban, különösen a csínyek, amiket elkövettünk. Pl. lefröcsköltük a tanár nénit a Balatonban, de az is jó volt, amikor a fiúk vízi bombával dobáltak, és amikor követni kezdtük a fiúkat a diszkóban.
Sajnálom, hogy gyorsan elment az egy hét a táborban. Maradtam volna még.

Szabó Alexandra, 7. b

Amint odaértünk a táborba, lementünk a Balatonhoz. Nóra hozta magával a labdáját is, amit elvitt a víz. Reménykedtünk benne, hogy visszafújja a szél. Nagyon vártuk, hogy menjünk Badacsonyba, hátha megtaláljuk, de nem volt szerencsénk. Sokat sétáltunk, vásároltunk. A vonat késett, ezért, hogy elérjük a hajót, Timi néninek muszáj volt futnia. Szerencsére a tanár néni ismerte a hajó kapitányát, ezért megmondta neki, várjon, mert megyünk. A hajóval hamar átértünk a túlpartra. Remélem, jövőre is lesz tábor!

Móricz Zsófia, 7. b

A táborban nagyon jól éreztük magunkat. Az első napon az újoncok, mint én nem ismerték ki magukat. Még nem voltam táborban, ezért nagyon izgultam. De Gergő szerencsére megmutatott mindent.
Első nap azon versengtünk, hol aludjunk. A szobatársaimmal minden este sokat nevettünk, mert mindig találtunk vicceket, amit valamelyikünk nem ismert. Egyik este úgy nevettem, hogy leestem az ágyról.
Másnap Gergővel elmentünk fagyizni. Elindult a tábori bajnokság, de sajnos mi nem tudtunk csapatot beíratni, mert kevesen voltunk. Hát így teltek a nyári tábori napjaim…

Vancsó Dániel, 7. b
(2006. III.szám Ősz)
Nyomtathat verzi

Korbbi cikkek:

Néhány régi cikk
·Futás a gyermekekért
(2019. IV.szám Tél)
·Beérett a kaktuszfüge
(2018. III.szám Ősz)
·Programterv júliustól szeptemberig
(2017. II.szám Nyár)
·„Én nem a győztest éneklem”
(2015. II.szám Nyár)
·Évfordulóink 2014-ben
(2014. I.szám Tavasz)
·Boszorkányos történet
(2012. I.szám Tavasz)
·Kati néni emlékeiből
(2010. I.szám Tavasz)
·Óvodai hírek
(2007. III.szám Ősz)
·Köszönet a támogatásért
(2006. I.szám Tavasz)
·Az influenzáról...
(2004. IV.szám Tél)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.09 msodperc