Tartalom
· Foldal
· Ajánlj minket!
· Cikkek
· Impresszum
· Kapcsolat

Legújabb szám
·Óvoda udvar és játszótér fejlesztés
·Riport az 50 éves Horváth Józseffel
·Közérdekű tájékoztatás az avar és kerti hulladék égetéséről
·Díszőrség az ejtőernyős katonák emlékművénél Kéthelyen
·Zászlóval köszöntjük az újszülötteket
·Bemutatkozik a Yin-Yang Életmódközpont
·A kéthelyi hársfák
·A Vincés nővérek Kéthelyen
·Üzenet haza
·Egyszerűen szép
·Vitaminnal erősítik a kéthelyi gyerekek immunrendszerét
·Megújult a játszótér a Hegyalja utcában
·Sakk
·Támogatás Covid-19 pozitív családoknak

Levél az olvasóknak

Itt vagyunk újra, kedves kéthelyiek, hogy továbbra is minden évszakban beszámoljunk Önöknek lakóhelyünk eseményeiről változatlanul szerény oldalszámban, feketén-fehéren. Nem vagyunk újságírók, csupán jó szándékú amatőrök. Immár 3. éve szerkesztjük a Kéthelyen című újságot. Először az igény merült fel: jó lenne valami, amiben rendszeresen megörökíthetnénk a falu aktuális, említésre méltó eseményeit, beszámolhatnánk az eredményekről, tervekről, hiányosságokról, mesélhetnénk régi kéthelyi történeteket, megidézhetnénk hajdan volt embereket. Valamikor a kisbíró adott napon végigdobolta a falu utcáit és kikiáltotta az eseményeket röviden, tömören: „Aki hallja, adja át!” Ennél korszerűbbet szerettünk volna ...

Az iskolában volt már közvetlen előzmény, próbálkoztunk iskolaújsággal, melynek aránytalanul megterhelő nyomtatási költségeit az intézmény nem tudta vállalni, de a község önkormányzata támogatta a faluújság ötletét. A minőségbiztosítás keretében így partnereink szélesebb körű tájékoztatásban részesülnek. Az írott szó nyomatékosabb, többször elővehető, átolvasható, megőrizhető az utókornak. Ha ismerőseink írnak ismerős emberekről, esetleg rólunk, az mindig érdekesebb, mint amihez nincs semmi közünk.

Majdnem az első szám megjelenésével párhuzamosan internetes honlap készült a Kéthelyen újság cikkeiből. A kethelyen.fw.hu címen minden eddig megjelent szám, valamennyi cikk megtalálható, könnyen fellapozható. A képek színesben, a nyomtatott újságnál nagyobb felbontásban láthatók, letölthetők, sőt néha több kép is van egy-egy cikkhez, hiszen az interneten nincs korlátozva az oldalszám. Bátran alkothatnak véleményt az oldal látogatói, a készítő örül a dicséretnek és elfogadja az építő kritikákat. Távol élő ismerősöknek lehet ajánlani a weblapot, hiszen olvasható akár külföldön is.

Várjuk jobbító véleményüket, hozzászólásaikat.

Tisztelettel: a Szerkesztők
(2006. I.szám Tavasz)
Nyomtathat verzi


Néhány régi cikk
·Új tűzoltóautó átadása
(2019. I.szám Tavasz)
·Mérlegen 2018
(2018. IV.szám Tél)
·Kéthely SE hírei
(2016. I-II.szám Nyár)
·Nagyszerű eredmények a Keszthelyi Hévízi László Emlékversenyen
(2014. III.szám Ősz)
·„Farsangi mulatság” nyugdíjasoknak
(2014. I.szám Tavasz)
·Évfordulóink 2012-ben. I. rész.
(2012. I.szám Tavasz)
·Művelődési hírek
(2010. II.szám Nyár)
·Farsang az óvodában
(2009. I.szám Tavasz)
·Boszorkánynak lenni egy estére
(2007. I.szám Tavasz)
·Gazdag programok az óvodában
(2004. II.szám Nyár)
PHP-Nuke alapú weboldal

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások, cikkek szerzőik tulajdonai.
Tartalomkezel? rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkszts: 0.12 msodperc